Super League 1

Κέρκυρα VS Λεβαδειακός – Στην αποστολή οι Αναστασόπουλος, Μουλόπουλος

Τα περιθώρια για την Κέρκυρα έχουν στενέψει επικίνδυνα, ωστόσο, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και σε αυτή βασίζονται οι νησιώτες στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Οι Φαίακες υποδέχονται στο νησί του Ιονίου την ομάδα της Βοιωτίας, το απόγευμα του Σαββάτου (17:15, Novasports 3, Onsports) και θέλουν μόνο το «τρίποντο» προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό το… θαύμα για την παραμονή στην Super League. Αντίθετα, οι «πράσινοι» πάνε στην Κέρκυρα με στόχο τη νίκη, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, αν ο Άρης δεν φύγει με το «διπλό» από το Περιστέρι.

Τρεις απουσίες για τους νησιώτες

Τις υπηρεσίες των Βενέτη, Στάμου και Μπουκουβάλα που είναι τιμωρημένοι θα στερηθεί ο Γιάννης Παπακώστας στον… τελικό του Σαββάτου (6/4).

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αγρίτης, Τσουμάνης, Λεόν, Έντερ, Ηλιάδης, Σίμωσης, Βασιλόγιαννης, Γκούμας, Πετρούσης, Μοσχάκης, Κρητικός, Τσοκάνης, Ανδρεόπουλος, Κυβελίδης, Σταμογιάννος, Γκέσιος, Αθανασίου.

Εκτός ο Χοσέμι

Σε απουσία από τιμωρία περιορίζονται τα προβλήματα για τον Γιάσμικο Βέλιτς στον Λεβαδειακό, μια και εκτός είναι ο Χοσέμι Γκονζάλεθ που αποβλήθηκε με την ΑΕΚ στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής.

Αντίθετα, ο τεχνικός ηγέτης των «πράσινων» της Βοιωτίας δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα, κάτι που του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει την καλύτερη ενδεκάδα για το «τρίποντο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected