Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

ΠΑΟΚ VS Βέροια – Προαναγγελία του σημερινού αγώνα

βεροια-παοκ προιστοριαΤη νίκη για διαφορετικούς… βαθμολογικούς λόγους θέλουν το απόγευμα  ΠΑΟΚ και Βέροια στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τη «Βασίλισσα» και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να μπει ως επικεφαλής στη «μάχη» των play offs με στόχο τα προκριματικά του Champions League. Αντίθετα, η ομάδα της Ημαθίας αναζητεί θετικό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να κάνει ένα ακόμα… βήμα για την παραμονή.

Δύο επιστροφές, πολλές απουσίες

Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη τέθηκαν οι Λάζαρ και Γεωργιάδης, ενώ αντίθετα, εκτός με προβλήματα τραυματισμών έμειναν οι Βούκιτς, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Κατσικάς, Πέλκας και Κωνσταντινίδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ιτάνζ, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Ετό, Ιντζίδης, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Κίτσιου, Γεωργιάδης, Καμαρά, Λόρενς, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Αποδεκατισμένη στην Τούμπα

Με τέσσερις απουσίες πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη η Βέροια, μια και εκτός πλάνων του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έμειναν οι τιμωρημένοι Γεωργέας, Γεωργιάδης, Κόστλι και ο τραυματίας Σνάουτσνερ.

Η αποστολή της Βέροιας

Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Μπάρμπας, Τζιμογιάννης, Ορέστες, Καλί, Αμαραντίδης, Μπερτίν, Καλογέρης, Ολαιτάν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Βεργώνης, Μοκάκε, Ρεάνο, Παυλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected