Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Παναχαϊκή (0-1) Βασικός ο Σκαθαρούδης

παναχαικη φαση2Σπουδαία νίκη πήρε η Παναχαϊκή στα Γιαννιτσά, επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης, κρατώντας σαφείς αποστάσεις από τις επικίνδυνες θέσεις.

Οι Πατρινοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, καθώς οι παίκτες του Σάββα Κωφίδη είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς και απείλησαν ελάχιστα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Βάντερσον με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την Παναχαϊκή να ελέγχει τον ρυθμό. Ωστόσο στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ. Η επιστροφή του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο των Πατρινών συνδυάστηκε με νίκη.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Βλαχόπουλος (46’ Χατζόγλου), Σπαθάρας, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Καρλόπουλος, Άρτσε, Ζαγοριανός, Καρακασόγλου (83′ Σπαθαρούδης), Σιδηρόπουλος (51′ Αντρεινι)

Παναχαϊκή : Πίτκας, Βάντερσον, Νʼ Τζιοντό (77′ Ρεκλείτης), Τέλλος, Γκούρτσας (93′ Κοιλιάρας), Σπίνουλας, Κοκκίνης, Καραμανλής, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης (89′ Βοσκόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected