Κατηγορίες
Super League 1

Κέρκυρα – Λεβαδειακός (1-2) Βασικοί Αναστασόπουλος, Μουλόπουλος

λεβαδειακος φαση3Την παραμονή του στη Superleague εξασφάλισε ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη του με 2-1 επί της Κέρκυρας εκτός έδρας.

Και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός, μετά τη νίκη του εκτός έδρας με 2-1 επί της Κέρκυρας καθώς αποσπάστηκε στους οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και για να υποβιβαστεί θα πρέπει να ηττηθεί στα τελευταία του δύο παιχνίδια και να επικρατήσει ο Άρης στα τελευταία του τρία παιχνίδια.

Από την πλευρά της, η Κέρκυρα και με μαθηματικό τρόπο υποβιβάστηκε στη Football League μετά την ήττα της. Η ομάδα της Βοιωτίας μπήκε εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε πολύ γρήγορα.

Μόλις στο 6’ ο Ροτζέριο Μάρτινς έκανε πολύ ωραία ενέργεια και με ωραίο πλασέ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς. Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα ισορροπημένο παιχνίδι για τις δύο ομάδες με την Κέρκυρα να παίζει χωρίς άγχος και να έχει καλή παρουσία.

Στο 44’ ο Αγρίτης έκανε πολύ ωραία προσωπική ενέργεια και με πλασέ έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ  του πρώτου ημιχρόνου. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Κόρμπο στο 71΄. Μετά από κεφαλιά του Μάρτινς στο οριζόντιο δοκάρι, ο Έλληνας μέσος πήρε το… ριμπάουντ και σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Αθανασίου, Έντερ, Πετρούσης, Σταμόγιαννος (Κρητικός 83′), Τσοκάνης, Τσουμάνης (Ηλιάδης 57′), Λεόν, Αγρίτης, Κυβελίδης, Γκέσιος (Βασιλόγιαννης 87′).

Λεβαδειακός : Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ροτζέριο (Ρομέου 91′), Πόι, Ακόστα (Καγιεχόν 63′), Βασιλείου (Μαχαίρας 85′).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected