Κατηγορίες
Football League

Πιερικός – Καβάλα (1-1) Βασικός ο Μαραγκός

πιερικος φαση1Ένα ακόμα… βήμα για την παραμονή έκανε ο Πιερικός, ο οποίος πήρε την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Καβάλα στην Κατερίνη, αγωνιζόμενος με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 20 λεπτά.

Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού κατάφερε να πάρει έναν βαθμό, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνουν οι «μελανόλευκοι» για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ αντίθετα, οι «Αργοναύτες» δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στις νίκες και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις των play offs.

Η ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 16’ όταν ο Παγώνης έκανε τη σέντρα, ο Θεοδωρίδης έκανε την προβολή, ο Ιορδανίδης προσπάθησε να διώξει, αλλά η μπάλα δεν άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Παπατολίκα.

Στην συνέχεια, ο Πιερικός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, μάλιστα πέτυχε γκολ στο 45’ με κεφαλιά του Αποστολίδη, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις από τους γηπεδούχους.

Ότι δεν κατάφερε η ομάδα της Κατερίνης στο τέλος του πρώτου μέρους, το πέτυχε στο 58’ με τον Ντάνι. Συγκεκριμένα, ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ισπανός επιθετικός με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.

Στο 71’ οι αριθμητικές ισορροπίες χάλασαν, καθώς ο Ιορδανίδης έκανε το φάουλ στον Ντος Σάντος και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Πιερικό με παίκτη λιγότερο. Το φάουλ εκτέλεσε απ’ ευθείας ο Ντόσης, με τον Παπατολίκα να διώχνει σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν, όταν ο Γιαζιτζόγλου έκανε τη σέντρα, αλλά ο Μανίκας δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Ρούσσος-Μπεκερζής (Πρέβεζας), ο οποίος απέβαλε τον Ιορδανίδη στο 71’ και έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ελευθεριάδη, Φαμπίνιο, Θεοδωρίδη, Ντουτσαρίδη, Ντόικιτς, Μπρατσιάνι, Γιαζιτζόγλου, Αποστολίδη, Καθάριο.

Πιερικός : Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς (55’ Καθάριος), Φαμπίνιο, Ντάνι, Μανίκας, Ελευθεριάδης (74’ Παπατόλιος), Λαζαρίδης.

Καβάλα : Αποστολίδης, Κοτίτσας, Παγώνης, Μαραγκός, Κάργας, Ντουτσαρίδης, Μπρατσιάνι (86’ Καζαντζίδης), Πλιάγκας (25’ λ.τρ. Ντος Σάντος, 84’ Τσομπανόπουλος), Ντόσης, Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected