Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (2-0) Αλλαγή ο Αραμπατζής

γιαννινα φαση1ΠΑΣάς και κόντρα στην ΑΕΚ, νίκησε 2-0 με ένα ξέσπασμα 5 λεπτών και έγινε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της 5ης θέσης, βυθίζοντας στο… άγχος την Ενωση, αφού μπλέκει σε μεγάλες περιπέτειες για την παραμονή στη Super League.

Αγκαλιάζει την πέμπτη θέση η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου που για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκε με πλάνο και αποτελεσματικότητα, απέναντι σε μια νωθρή ΑΕΚ που δεν μπορούσε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή και αναγκάζεται να παίξει την ύπαρξή της την Κυριακή στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πανθρακικό.

Οι Γιαννιώτες από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν τις προθέσεις του, με τον Κοροβέση και τον Ίλιτς να πατούν με σχετική ευκολία τα καρέ του Κωνσταντόπουλου και να δημιουργούν ευκαιρίες. Η άμυνα της ΑΕΚ δεν έκανε και σωστά μαρκαρίσματα και σε αρκετές στιγμές οι Γεωργίου, Μιχαήλ και Ντε Βινσέντι βρέθηκαν σε θέση βολής. Αντίθετα επιθετικά η Ένωση δεν είχε να επιδείξει τίποτα, καθώς ο Πετρόπουλος άγγιξε την μπάλα ελάχιστες φορές και δεν μπόρεσε να απειλήσει. Στο 35’ ο Κοροβέσης με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της ΑΕΚ έκανε το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Κοροβέσης έβγαλε τον Γεωργίου απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο στο 39’ και εκείνος έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Έβάλντ Λίνεν ανακάτεψε την τράπουλα, ρίχνοντας στη μάχη τους Βλάχο και Φουρτάδο. Η ΑΕΚ προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό με τον ΠΑΣ να έχει οπισθοχωρήσει ελαφρώς, αλλά στο 55’ σουτ του Γκερέιρο πέρασε άουτ. Στο 75’ ο Κωνσταντόπουλος τραυματίστηκε και πέρασε ο Αραμπατζής στη θέση του. Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί και με τους Ντε Βινσέντι, Κοροβέση και Ίλιτς, έψαξαν το τρίτο γκολ. Αντίθετα η ΑΕΚ δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει και να απειλήσει την εστία του Φεγκρούς. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του ΠΑΣ να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.

ΠΑΣ Γιάννινα : Φεγκρούς Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου (Βίλα 81′), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (Γιάκος 90’+3′), Ιλιτς (Ντάσιος 89′)

ΑΕΚ : Κωνσταντόπουλος (Αραμπατζής 75′), Τσουκαλάς, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας (Φουρτάδο 46′), Μητρόπουλος, Φέτσης (Β. Βλάχος 46′), Πετρόπουλος, Ρίκκα, Γκερέιρο, Καραλής.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected