Super League 1

ΑΕΚ – Ξέσπασμα Λίνεν με…πικρές αλήθειες!

λινεν1Ο Έβαλντ Λίνεν μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, εξέφρασε τα παράπονά του για την απόλυσή του από την ΑΕΚ.

Τα παράπονά του για την απόλυσή του από την ΑΕΚ εξέφρασε ο Έβαλντ Λίνεν μιλώντας στα Μέσα της Γερμανίας: «Εχουμε μπροστά μας δύο ματς και ήμασταν μέσα στο στόχο της παραμονής. Οδήγησα την ομάδα από τους 2 στους 30 βαθμούς χωρίς χρήματα, χωρίς παίκτες, χωρίς μισθούς. Εχω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πριν από τα παιχνίδια πως θα ταϊσουν μετά την οικογένειά τους. Πώς μπορείς μετά από όλα αυτά να απολύεις τον προπονητή; Με βάση τα προβλήματα είναι εντελώς παράλογο αν δούμε τα προβλήματα με τα οποία εδώ και μήνες πάλευα», είπε αρχικά στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων για να καταλήξει:

«Τους περισσότερους ανθρώπους που αποφάσισαν για μένα δεν τους γνωρίζω καθόλου! Έρχονται εδώ με απολύουν και μετά μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους και φεύγουν».

Η επόμενη μέρα στην ομάδα

Την απάντηση του Τραϊανού Δέλλα αναμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να γίνει γνωστό με ποιον προπονητή θα πορευτεί η ομάδα στα τελευταία της δύο παιχνίδια. Εφόσον ο «Κολοσσός» αποδεχτεί την πρόταση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, τότε θα έχει στο πλευρό του, τους Άκη Ζήκο και Βασίλη Μπορμπόκη.

Από το υπάρχον τεχνικό τιμ, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Αλέξανδρου Κολιάδη ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες της ομάδας.

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected