Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Σωκράτης Διούδης – Στο στόχαστρο της Γουίγκαν!

διουδης1Η αγγλική ομάδα έχει στο στόχαστρό της τον Ημαθιώτη τερματοφύλακα του Άρη και μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως άνθρωπός της βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για να τον δει αγωνιζόμενο.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Σωκράτης Διούδης έχει μπει στο… μάτι των Άγγλων από τις καταπληκτικές εμφανίσεις που έκανε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων το καλοκαίρι του 2012 και παρακολουθούταν κατά καιρούς από τους ανθρώπους της Γουίγκαν. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ένας από τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας βρέθηκε την Κυριακή (14/04) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να «τσεκάρει» τον Διούδη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης κι έμεινε ικανοποιημένος.

Στον Άρη θεωρούν βέβαια πως οι «μετοχές» του 20χρονου τερματοφύλακα θα ανέβουν ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι στην Τουρκία, με το συμβόλαιο του παίκτη να τελειώνει το καλοκαίρι του 2014 και η τιμή του για την ώρα ανέρχεται στις 150.000 ευρώ…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected