Super League 1

Παναθηναϊκός – Τόπος στα…νιάτα με Βέροια

παναθηναϊκος κ17Αρκετά νέα πρόσωπα θα έχει στην ενδεκάδα του απέναντι στη Βέροια ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Βονόρτα να δίνει ευκαιρία σε παίκτες, που δεν αγωνίστηκαν πολύ όλη τη σεζόν, στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βέροια ολοκληρώνει μια κακή χρονιά για τους «πράσινους», με το πλάνο για την επόμενη σεζόν να προβλέπει «φρεσκάρισμα» της ομάδας και αρκετά νεανικό ρόστερ. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και τα πλάνα του Γιάννη Βονόρτα για το ματς με την ομάδα της Ημαθίας, αφού εκτός των προβλημάτων τραυματισμών και τιμωριών που υπάρχουν, ο 53χρονος προπονητής άφησε εκτός αποστολής κι άλλα πρόσωπα, προκειμένου να δώσει φανέλα βασικού σε νεότερα παιδιά και σε παίκτες που δεν βρήκαν θέση βασικού τη φετινή σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι κι ο Στέφανος Καπίνο ο οποίος θα κληθεί έπειτα από πολύ καιρό να υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα έχει, από αριστερά προς τα δεξιά, μπροστά του τους Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλο. Στη μεσαία γραμμή θα παραμείνει σταθερό το δίδυμο των Λαγού και Σο, με τον Σισοκό να πηγαίνει στο αριστερό άκρο και τον Ντίνα στο δεξί. Θέση οργανωτή θα πάρει ο Καζιγιάμα ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Φιγκερόα.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected