Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τελευταία αγωνιστική σήμερα

σουπερ λιγκ1Η φιέστα του Ολυμπιακού για το 40ο πρωτάθλημα και οι «μάχες» των ομάδων που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League.

Ολυμπιακός-Πανιώνιος (19:00)

Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να γιορτάσουν την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους και θέλουν να συνδυάσουν τους πανηγυρισμούς με το «τρίποντο» για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά.

Παναθηναϊκός-Βέροια (19:00)

Οι «πράσινοι» έμειναν εκτός Ευρώπης μετά από 16 χρόνια, ωστόσο θέλουν τη νίκη προκειμένου να… αποζημιώσουν τους οπαδούς τους για τη συμπαράσταση. Από την άλλη, η «Βασίλισσα» θέλει το «τρίποντο» για να ξεμπερδέψει με την παραμονή.

Ατρόμητος-ΑΕΚ (19:00)

Τον… ύστατο αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία δίνει την Κυριακή η Ένωση, η οποία μόνο με νίκη θα ελπίζει σε δικαίωση στην έφεση που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Οι Περιστεριώτες θέλουν το «τρίποντο» για να κλείσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την κανονική περίοδο, ενόψει των play offs και μία ακόμα… εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου το 2011.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)

Νίκη και πλεονέκτημα ενός ακόμα πόντου θέλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στους Ηπειρώτες λίγο πριν τα play offs. O «Άγιαξ» αναζητά μια ακόμα θετικό εμφάνιση και να κλείσει όσο… μπορεί την «ψαλίδα» από τον «Δικέφαλο».

Πλατανιάς-Λεβαδειακός (19:00)

Οι Κρητικοί είναι αυτοί που «καίγονται» για τους βαθμούς, προκειμένου να αφήσουν πίσω τους τα σενάρια για τον υποβιβασμό και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την παρθενική τους εμφάνιση στην Super League.

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (19:00)

Ανάγκη για τους βαθμούς έχει και ο έτερος εκπρόσωπος της Κρήτης, ήτοι ο Όμιλος. Το έργο του «συγκροτήματος» του Γιάννη Πετράκη δεν είναι εύκολο, ενώ ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει μετά από χρόνια στην Τρίπολη.

Skoda Ξάνθη-Άρης (19:00)

Οι «κίτρινοι» με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, την στιγμή που οι Ακρίτες θέλουν μία καλή εμφάνιση για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην κατηγορία.

Πανθρακικός-Κέρκυρα (19:00)

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται στην Κομοτηνή. Οι «πράσινοι» με νίκη εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι Φαίακες θέλουν μία καλή εμφάνιση για να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι την μεγάλη κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected