Κατηγορίες
Super League 1

Δημήτρης Μελισσανίδης – Επιχειρεί την καλύτερη δυνατή συσπείρωση

μελισσανιδηςΟι προσπάθειες του Δημήτρη Μελισσανίδη για ένα καλύτερο «αύριο» στην ΑΕΚ συνεχίζονται με τον στόχο του «τίγρη» να είναι η απόλυτη ενοποίηση όλων των τάσεων που υπάρχουν στον «δικέφαλο» προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει χωρίς διχασμούς στο εξής.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του Δημήτρη Μελισσανίδη, αυτό που τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα είναι το θέμα του γηπέδου, όμως, είναι δεδομένο πως ο ίδιος κάνει προσπάθειες και για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ και το πώς αυτός θέλει να είναι. Ο Μελισσανίδης έχει κάνει ήδη επαφές με πολλούς παράγοντες της Ένωσης αλλά και με τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο και Ζήκο, δείχνοντας ότι έχει στο μυαλό του το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει ο «δικέφαλος» στο εξής.

Ο Μελισσανίδης θέλει μια ΑΕΚ ενωμένη, μακριά από μίση και διχόνοιες, έχοντας γνώση των τάσεων που υπάρχουν και όλων όσων έχουν χωρίσει σε «στρατόπεδα» τους ανθρώπους που κινούνται μέσα και γύρω από τους «κιτρινόμαυρους». Ο «τίγρης» θα κάνει ανοίγματα προς όλες τις πλευρές προκειμένου να τους πείσει να μπουν όλοι κάτω από την ίδια σκέπη και να ενεργήσουν για το καλό της ΑΕΚ και μόνο, θέλοντας να επιτύχει την απόλυτη… Ένωση.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected