Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός – Νέα πρόσωπα σήμερα στην προπόνηση

ολαιταν1«Γεμάτο» θα είναι το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη από σήμερα, καθώς επιστρέφουν οι δανεικοί, ενώ την πρώτη τους προπόνηση με τη φόρμα του Ολυμπιακού θα κάνουν οι Ανδρέας Σάμαρης και Μάικλ Ολαϊτάν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ανήκουν τη νέα χρονιά στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας και για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε να μετέχουν από την Μ. Τετάρτη στις προπονήσεις, ούτως ώστε να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην ομάδα του Πειραιά.

Ωστόσο, στην προπόνηση της Μ. Τετάρτης θα υπάρχουν και επιστροφές από παίκτες που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες. Έτσι, την πόρτα του Αθλητικού Κέντρου θα περάσουν και οι Γιάννη Ποτουρίδης, Ανδρέας Τάτος, Γιάννης Ζαραδούκας και Δημήτρης Διαμαντάκος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχαν και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο (11/5) στο ΟΑΚΑ. Για τον λόγο αυτό, την Μ. Παρασκευή (3/5) έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στου Ρέντη, προκειμένου οι παίκτες να μην μείνουν για καιρό σε αγωνιστική απραξία.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected