Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες - Μικτές Ημαθίας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων – Την Τετάρτη 8/5 οι ημιτελικοί

image001Μετά τους αγώνες των Ενώσεων που ήδη ολοκληρώθηκαν, από φέτος ισχύει ένα διαφορετικό σύστημα αξιολόγησης παικτών που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες, αρχής γεννωμένης με την Κ-15. Η Ελλάδα έχει χωριστεί σε 4 ποδοσφαιρικές ζώνες (Βόρεια, Κεντρική, Νότια και  Ζώνη των Νήσων) και κάθε ζώνη θα έχει την αντιπροσωπευτική της ομάδα. Προηγήθηκε αξιολόγηση παικτών από κάθε Περιφέρεια όπου και δόθηκαν από δυο αγώνες. Ο προπονητής της νικήτριας ομάδας της κάθε Περιφέρειας τόσο στους  Παίδες αλλά και στους  Νέους θα κοουτσάρει και την αντιπροσωπευτική ομάδα της κάθε Ζώνης.

Στη Βόρεια ζώνη ανήκουν οι 1η-2η-3η Περιφέρεια από τις οποίες και με ευθύνη του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Ελευθεριάδη και με συνεργασία των Περιφερειακών προπονητών, επελέγησαν οι 20 ποδοσφαιριστές  πού θα στελεχώσουν τα τμήματα Μικτών ομάδων της Α’ Βόρειας Ζώνης Παίδων και Νέων. Στους αγώνες των Παίδων της Α’ Ζώνης ο Πέτρος Στοίλας θα είναι υπεύθυνος για το τεχνικό  κομμάτι. Αντίθετα στους Νέους  την  ομάδα  της Α’ Ζώνης (Βόρειας) θα κοουτσάρει  ο προπονητής  της ΕΠΣ Ημαθίας Λυμούσης Αντώνης (που διακρίνεται στην φωτογραφία) μιας  και  η ομάδα της 3η Περιφέρειας που είχε την ευθύνη, πρώτευσε στους αγώνες που προηγήθηκαν μεταξύ Περιφερειών.

Στη τελική πλέον ευθεία βρίσκονται οι Μικτές αντιπροσωπευτικές ομάδες Παίδων και Νέων των τεσσάρων Ζωνών, καθώς πλησιάζουν οι ημιτελικοί αγώνες, όπως επίσης και οι τελικοί. Οι ημιτελικοί αγώνες θα γίνουν σε Κατερίνη και Αθήνα ταυτόχρονα, ενώ οι τελικοί αγώνες, δυο ημέρες αργότερα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης.

Μετά  από  κλήρωση  που  έγινε  στα γραφεία της ΕΠΟ η  Α’ Ζώνη-Βόρεια (1η,2η,3η Περιφ.)  θα  αντιμετωπίσει  την  Β’ Ζώνη-Κεντρική (4η,5η,6η Περιφ.) στο Ενωσιακό γήπεδο της Κατερίνης (Ν. Εφεσσος), με συνθετικό τάπητα, την Τετάρτη 8 Μαίου 2013.

Ο αγώνας των Παίδων θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και θα το διευθύνει ο Ψύχουλας Δημ. με βοηθούς τους Καμπαξή και Πασχαλίδη του συνδέσου Ευβοίας. Ο αγώνας των Νέων θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι στο ίδιο γήπεδο και με την ίδια τριπλέτα Διαιτητών, απλά τον αγώνα θα διεθύνει ο κ Καμπαξής Ιωάννης.  Την ίδια ημέρα στις  εγκαταστάσεις  της  ΕΠΟ στον Αγ. Κοσμά θα γίνουν οι αγώνες μεταξύ της Γ’ Ζώνης-Νότιας (7η,8η,9η Περιφ.) και της Δ’ Ζώνης-Νήσων (10η,11η Περιφ.) σε επίπεδο Παίδων και Νέων.

Οι  αποστολές  των  ομάδων  της  Α’ Ζώνης θα  πρέπει να βρίσκονται  την Τρίτη 7 Μαίου και ώρα 4 το απόγευμα στις  εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ στην Μίκρα Θεσ/νίκης, όπου θα γίνει μια πρώτη γνωριμία και στη συνέχεια οι προπονητές των Παίδων και Νέων θα μπούνε στο γήπεδο για μια ελαφριά προπόνηση περισσότερο για να χαλαρώσουν οι παίκτες από το πολύωρο και μακρινό ταξίδι, να δοθούν οδηγίες  και στη συνέχεια οι αποστολές θα ταξιδέψουν στην Κατερίνη όπου και θα καταλύσουν σε κεντρικό Ξενοδοχείο.

ΣΤΙΣ 10/5 ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

Μετά τους αγώνες της Τετάρτης 8/5 οι νικήτριες ομάδες θα αναχωρήσουν οδικώς για την Αθήνα όπου την Παρασκευή 10 Μαίου θα συναντηθούν στο στάδιο Καραϊσκάκη στα τελικά των αγώνων, με τις αντίστοιχες νικήτριες ομάδες της  Γ’ και Δ’ Ζώνης. Οι τελικοί αγώνες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις  10 πμ για τους Παίδες και στις 12.30 μμ για τους Νέους την Παρασκευή 10 Μαίου. Να σημειωθεί ότι σε αυτήν την φάση σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, οι Παίδες θα οδηγηθούν στα πέναλτυ, ενώ στους Νέους θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και σε περίπτωση εκ νέου ισοπαλίας, θα υπάρξουν πέναλτυ για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΖΩΝΗ (ΒΟΡΕΙΑ)

Ήδη η ΕΠΟ έχει στείλει στις 53 Ενώσεις τα ονόματα που επελέγησαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές σε συνεργασία με τους περιφερειακούς. Στην αποστολή των ομάδων της Α’ Ζώνης (Βόρειας), συμμετέχουν από 20 ποδοσφαιριστές σε κάθε τμήμα, εκ των οποίων επίσημα θα βρίσκονται στην αποστολή για τους αγώνες 18 ποδοσφαιριστές.

Από την ομάδα  ΠΑΙΔΩΝ    κλήθηκαν  οι Χρυσόπουλος Στ. (Ημαθίας), Τσώτσος Άγγ. (Φλώρινας), Σωτηριάδης Ελ., Ζαγκουντίνος Στ., Νάνος Ζ., Μαυροδήμος Γ. (Κοζάνης), Χατζηιωαννίδης Ι., Κινάλης Β., Μακούσης Θ., Παπαδόπουλος Ν., Χατζηστράβος Ζ.,  (Σερρών), Ντραγάνης Αδ., (Μακεδονίας). Παπαυλου Δημ., Παρούτσης Ε. (Δράμας), Τσίφτσης Αντ., Δημητρίου Κ., (Πέλλας), Φιλιππίδης Β., Τζιτζιφάκος Αθ., Ξενιτίδης Γ. (Ξάνθης), Κυργιαλάνης Αθ. (Ροδόπης).

Ενώ από τους ΝΕΟΥΣ κλήθηκαν οι, Μπλούκας Ι., Ίντος Ευάγγ., Χατζηγεωργίου Δημ. (Ημαθίας), Ζολώτας, Ντινόπουλος (Γρεβενά), Μουρατίδης Ν. (Καστοριά), Κεσίδης Δημ. (Φλώρινα), Λαμπίρης Θ., Παπουτζίδης Αναστ., Μπίντσης Ν. (Κοζάνης), Μηντσιούδης Αδ., Μαζουλουξής Κυρ., Τσατσαρώνης Χριστ., Παπανικολάου Παν., Αμαραντίδης Βασ., (Μακεδονίας), Τουλουμτζής Αν., Κεσίδης Νικ., Αμαραντίδης Κυρ. (Δράμας), Σαραντάκης Σαρ. (Εβρος), Παπαγεωργίου Νικ. (Πέλλας).

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected