Football League

Αντώνης Νατσούρας : “Με πίστη θα τα καταφέρουμε”

νατσουρας3Την σιγουριά του ότι ο Ηρακλής μπορεί να επιστρέψει τη νέα χρονιά στη Super League εξέφρασε ο Αντώνης Νατσούρας.

Ο 33χρονος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, μίλησε για τη φετινή προσπάθεια του Ηρακλή, αλλά και το μέλλον του ποδοσφαίρου, τα παιδιά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νατσούρα:

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League και ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι τρίτος στην βαθμολογία. Τι χρειάζεται για να τερματίσει η ομάδα σε αυτή τη θέση ή και ψηλότερα;

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Χρειάζεται να έχουμε αυτοσυγκέντρωση στα εναπομείναντα παιχνίδια, να δείξουμε το πάθος και την πίστη μας για τη νίκη και νομίζω πως αν είμαστε όλοι μια ομάδα στο γήπεδο αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, ο στόχος θα επιτευχθεί».

Πέντε αντίπαλοι, ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος;

«Και οι πέντε θεωρώ. Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όταν φτάσεις στο τέλος, οι αντίπαλες ομάδες θέλουνε να σε κερδίσουνε. Οπότε εμείς επιμένουμε σε έναν καλό εαυτό έχοντας φυσικά ουσία στο παιχνίδι μας».

Την Τετάρτη 1/5 ολοκληρώθηκε το παιδικό τουρνουά Salonica Soccer Cup στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Πως σου φάνηκε η γεμάτη από ζωή και παιδιά Μίκρα;

«Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση αλλά και ιδέα να διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Ηρακλή. Τα τουρνουά πηγαίνουν το ποδόσφαιρο και τις ακαδημίες ένα βήμα μπροστά. Οι διοργανώσεις τέτοιου είδους βοηθάνε στο να εξελιχθούν τα ταλέντα. Τα παιδιά παίρνουνε χαρά συμμετέχοντας, έρχονται πιο κοντά στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο ειδικότερα. Ήταν μια σωστή κίνηση από μέρους της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908».

Μπορεί μια ομάδα να στηριχθεί στα παιδιά της;

«Νομίζω πως στα παιδιά της πρέπει να στηριχθεί κάθε ομάδα. Το μέλλον είναι οι Ακαδημίες και τα νέα γεμάτα ταλέντο παιδιά».

Οι προπονητές δεν δείχνουν όμως μεγάλη εμπιστοσύνη στους Έλληνες και δη στους νεαρούς παίκτες…

«Αυτό συμβαίνει γιατί οι προπονητές δέχονται μεγάλη πίεση για να επιτευχθούν οι στόχοι. Πρέπει όμως να αλλάξει η κατάσταση και να δείξουν περισσότερη εμπιστοσύνη. Ο Έλληνας παίκτης δεν μειονεκτεί σε τίποτα από τους υπόλοιπους. Διαθέτει ταλέντο και με την κατάλληλη δουλειά και διαπαιδαγώγηση μπορεί να φτάσει ψηλά».

Γίνεται δουλειά στα τμήματα Υποδομών του Ηρακλή;

«Από το καλοκαίρι οι προπονητές και ο υπεύθυνος προγράμματος τμημάτων Υποδομών κ.Χάγκαν κάνουν εξαιρετική δουλειά. Στο άμεσο μέλλον θα φανεί και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Ως αρχηγός της ομάδας τι συμβουλεύεις τους νεότερους συμπαίκτες σε περιπτώσεις άγχους, πίεσης;

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να έχουν άγχος, να ζουν καθημερινά για αυτό που τους αρέσει και αγαπάνε, να ακούνε τους προπονητές τους, να δουλεύουν καθημερινά και νομίζω πως με καλή διάθεση και δουλειά θα φτάσουν εκεί που έχουν ως στόχο».

Δυο λόγια για τον κόσμο του Ηρακλή….

«Ο κόσμος του Ηρακλή έχει δείξει μέχρι τώρα πόσο κοντά είναι στην ομάδα, πόσο αγαπάει την ομάδα και πόσο την στηρίζει. Θέλουμε να συνεχίσει μέχρι το τέλος και εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά όλοι οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση για να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η άνοδος γεμίζοντάς τους χαρά.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected