Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – Φιλικό με Πανθρακικό την Παρασκευή;

αιγινιακός4Γυρίζουν αύριο Τετάρτη στις προπονήσεις οι παίκτες του Αιγινιακού, μετά τις διακοπές του Πάσχα που μεσολάβησαν και τους έδωσαν το δικαίωμα να ξεκουραστούν με τις οικογένειες τους.

Η “συντήρηση” θα συνεχιστεί για ένα χαρονικό ακόμη διάστημα μιας και το ότι μπορεί το πρωτάθλημα στον Β. Όμιλο να τελείωσε σχετικά νωρίς, οι απαιτήσεις όμως της ερχόμενης σεζόν στη Β΄Εθνική, επιβάλουν να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές σε αγωνιστική κατάσταση τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Γι αυτό άλλωστε οι επιτελείς του συλλόγου της Πιερίας περιμένουν την απάντηση των ανθρώπων του Πανθρακικού, για το φιλικό που ενδέχεται να γίνει το βράδυ της Παρασκευής στην Κομοτηνή ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Εν τω μεταξύ διέρρευσε στους κύκλους του Αιγινιακού η πληροφορία πως σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, ο Γιάννης Νιώπας είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας του Ν. Κεραμιδίου Γιάννη Μυστακίδη με τον οποίο συζήτησε για τον πάγκο της ομάδας Κ20 η οποία αυτές τις ημέρες δημιουργείται.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του Αιγινιακού, η ομάδα Κ20 έχει προπονητή τον οποίο και πρίν λίγες ημέρες ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος, οπότε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

Ο Γιάννης Νιώπας γνωρίζει τις γνώσεις και την εργατικότητα του Γιάννη Μυστακίδη αλλά δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τον Κατερινιώτη τεχνικό γι αυτό και δεν υπάρχει κανένα θέμα στην κάλυψη της θέσης του προπονητής της Κ20 η οποία είναι εδώ και καιρό κλεισμένη απο τον Κώστα Νικολαΐδη.

*Δημήτρης Δερμίσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected