Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – Ιδού το τεχνικό δίδυμο!

λιολιος-σαββιδηςΟ Γιώργος Λιόλιος  και ο Κώστας Νικολαΐδης θα είναι το νέο τεχνικό δίδυμο του Αιγινιακού – υπό την εποπτεία πάντοτε  του Σταύρου Διαμαντόπουλου – που θα οδηγήσει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής…

Και οι δύο εκλεκτοί του Γιάννη Νιώπα εργάστηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία  στο τεχνικό τιμ του Αιγινιακού και τη προηγούμενη χρονιά, κατά την οποία ο Αιγινιακός αν και νεοφώτιστος στη Γ Εθνική κατηγορία  κατάφερε και πήρε την άνοδο στη νέα Β΄Εθνική…Προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Βαγγέλης Μύθινης.

Ο Γιώργος Λιόλιος o οποίος είναι και από το Αιγίνιο γνωστός στο Πανελλήνιο με τις επιδόσεις του σε επίπεδο στίβου, αφού στο παρελθόν υπήρξε σπουδαίος αθλητής αλλά και μεγάλος προπονητής με τα χρώματα της σπουδαίας ομάδος στίβου της Αναγέννησης Κολινδρού είναι αυτός οπίος θα βρίσκεται από τη νέα χρονιά στο τιμόνι του Αιγινιακού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Κώστας Νικολαίδης.

Στη συνέχεια όμως τον Γιώργο Λίολιο τον κέρδισε ο χώρος του ποδοσφαίρου… Τον θυμόμαστε όλοι στη μεγάλη  Αναγέννηση Κολινδρού της δεκαετίας του 1990, να εργάζεται δίπλα σε μεγάλους και καταξιωμένους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της.

*Δημήτρης Δερμίσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected