Κατηγορίες
Super League 1

Μπαράζ 6ης θέσης – Όλα έτοιμα για το αποψινό ματς

παναθηναικος φαση1Ο Παναθηναϊκός και η Ξάνθη συγκρούονται στη Νέα Σμύρνη (20:00, Onsports/Novasports 1) με στόχο την έκτη θέση που μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο…

Τα δεδομένα είναι γνωστά. Αν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είναι ο πλέον… επίφοβος για κάτι τέτοιο, δεν αδειοδοτηθεί, η ομάδα που τερμάτισε έκτη στο πρωτάθλημα θα πάρει τη θέση του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Οι «πράσινοι» και οι Ακρίτες ισοβάθμησαν και ως εκ τούτου θα δώσουν αγώνα μπαράζ για να ξεκαθαρίσει το ποιος θα έχει την ευκαιρία, αν οι Ηπειρώτες μείνουν εκτός, να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη.

Για τον Παναθηναϊκό αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία πραγματικά να σωθεί μια καταστροφική χρονιά, την ώρα που για την Ξάνθη είναι η ευκαιρία για το βήμα παραπάνω μετά από αρκετά χρόνια, έτσι ώστε να αλλάξει στόχο και να αρχίσει να κοιτάζει πλέον ψηλότερα. Τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι Ακρίτες βέβαια, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κι έναν ακόμα παράγοντα που είναι οι… άγνωστοι, οι οποίοι εισέβαλαν τη νύχτα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και προκάλεσαν φθορές στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κινδυνεύει με αναβολή…

Με Σισοκό ο Παναθηναϊκός

Ο άσος από την Αφρική κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει στο φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια στην Κύπρο και είναι στη διάθεση του Γιάννη Βονόρτα για το μπαράζ. Παράλληλα, στην αποστολή μετέχει και ο Λουσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο, ήταν κυρίως για προληπτικούς λόγους. Αντίθετα, ο τεχνικός των «πράσινων» έχει αρκετούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» ενόψει του αγώνα με την Skoda Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βονόρτας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βιτόλο και Σπυρόπουλο, όπως και στους τραυματίες Τοτσέ και Μαυρία, ενώ εκτός έμειναν ακόμα και οι: Ταμπάκης, Κοτσόλης, Κουίνσι, Φουρλάνος, Κάιπερ, Βελάσκες, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Αναλυτικά, στην αποστολή μετέχουν οι: Καρνέζης, Καπίνο, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Μαρίνος, Σο, Ζέκα, Λαγός, Καζιγιάμα, Μπαρμπαρούσης, Ντίνας, Εσπάρθα, Φορναρόλι, Σισοκό, Φιγκερόα, Χουχούμης και Αποστολόπουλος.

Πάνοπλη η Ξάνθη

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα μπαράζ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει καταστρώσει τα πλάνα του, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη, που θα φέρει την Ξάνθη κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε περίπτωση που κάποια ομάδα από αυτές που συμμετέχουν τα πλέι οφ, δεν πάρει αδειοδότηση.

Στην αποστολή της ακριτικής ομάδας συμμετέχουν οι: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ονουάτσι, Μάνταλος και Πρίττας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected