Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Παραμονή Κουρογεωργάκη και υψηλοί στόχοι!

61459_10200102923641009_458081358_nΤο Imathia Sports News βρέθηκε χθες στο Γιαννακοχώρι, έδρα της ομάδας του Αχιλλέα Νάουσας και από το ρεπορτάζ που ακολούθησε βγήκαν ειδήσεις. Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης των “κυανολεύκων” με τον Ολυμπιακό Νάουσας (3-2 το τελικό σκορ) ο προπονητής του Αχιλλέα, στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Αργύρη Τσιγγενόπουλο, αποκάλυψε πως η παραμονή του στην ομάδα είναι οριστική και πλέον μπαίνει σε εφαρμογή ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά το ρόστερ, η ομάδα σύμφωνα με τον έμπειρο κόουτς θα παραμείνει η ίδια με τη χρονιά που τελείωσε και σε συνεργασία με τη διοίκηση θα προχωρήσουν σε προσθήκες, βάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά στοχεύοντας μάλιστα στην άνοδο!

Μπορεί η δήλωση του προπονητή να προκαλεί έκπληξη για πολλούς, αλλά οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο, θα μπορεί να τονίσει πως τόσο η ποιότητα όσο και η οργάνωση της ομάδας είναι ικανές να τρέφουν τέτοιου είδους σκέψεις και όπως δήλωσε και ο Βασίλης Κουρογεωργάκης, με τις απαραίτητες προσθήκες, η ομάδα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Η μοναδική αποχώρηση μέχρι στιγμής από την ομάδα ακούει στο όνομα του Δημήτρη Γαλανού, ο οποίος αποτελεί πλέον μέλος του συντοπίτη Ολυμπιακού, με τη φανέλα του οποίου μάλιστα αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected