Κατηγορίες
Basket

Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός (71-80) Έξι πόντους ο Τσαρτσαρής

καρι παναθηναικοςΟ Παναθηναϊκός επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 71-80, με τον Ραμέλ Κάρι να «σκοτώνει» από παντού και τους φίλους του «τριφυλλιού» να δίνουν βροντερό παρών στις εξέδρες.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί για την νίκη στα… χαρτιά και απέδειξε πως ήταν το φαβορί και στο… παρκέ. Οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα των Αχαιών με 71-80 , με τους προβολείς να πέφτουν πάνω στον Ραμέλ Κάρι. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και… έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο Κάρι πρόλαβε να αποδείξει με το «καλησπέρα» τα… φονικά του ένστικτα και τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους (3/3 δίποντα και 4/6 τρίποντα), όντας πρώτος σκόρερ για την ομάδα του σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε για μία ακόμα φορά και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος φρόντισε να αποδείξει πως και η Πάτρα είναι… πράσινη. Πάνω από 300 φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο πέταλο του κλειστού της Περιβόλας και δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και να χειροκροτούν την ομάδα τους, ενώ πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν διασκορπισμένοι σε όλο το μήκος και το πλάτος του κλειστού.

Δεκάλεπτα: 15-23, 23-45, 49-64, 71-80

Απόλλων Πάτρας : ΜακΚόλουμ 16, Αργυρόπουλος, 11, Γκραντ 16, Θανόπουλος 8, Λιανός 6, Πέτροβιτς 5, Πελεκούδας, Λυμπέρης, Κλάιβερ 3, Ζαφείρης 2, Μολφέτας, Τέρνερ 4

Παναθηναϊκός : Σχορτσανίτης 6, Μπράμος 10, Κάρι 18, Ματσιούλις 3, Ούκιτς 7, Λάσμε 14, Τσαρτσαρής 6, Διααμντίδης 7, Μπανκς, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected