Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΟ Μουδανιών – Αλμωπός Αριδαίας 1-0

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝΠαρουσία 500 και πλέον θεατών, στην πλειοψηφία φίλοι του Αλμωπού, ο Π.Ο. Ν. Μουδανιών έκανε το πρώτο βήμα επικρατώντας με σκορ 1–0 της Αριδαίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες επιφυλακτικές, όμως οι παίκτες του Αλμωπού έδειχναν να έχουν καλύτερα πατήματα και μέχρι το εικοσάλεπτο ήταν καλύτεροι, χωρίς όμως να έχουν τις μεγάλες ευκαιρίες, ενώ από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πρωταθλητές της Χαλκιδικής άρχισαν να ανεβαίνουν και να δημιουργούν κάποιες καταστάσεις μπροστά στο καρέ των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος ισόπαλο, χωρίς τέρματα και στην επανάληψη το παιχνίδι κύλισε σε μέτριους ρυθμούς με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ οι παίκτες του Αλμωπού μετά τα μέσα της επανάληψης έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες όμως η μπάλα έκανε το χατίρι τελικά στους γηπεδούχους που πήραν τη νίκη, ένα αποτέλεσμα αποτέλεσμα άδικο για τους πρωταθλητές Πέλλας που σίγουρα αξίζουν κάτι καλύτερο από την ήττα.

Στο 80’ ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος με ωραία ενέργεια έδωσε έτοιμο τέρμα στον Στέλιο Γεροθανάση που με σουτ έγραψε το 1–0 και χάρισε την πολύτιμη νίκη στους πρωταθλητές Χαλκιδικής.

Διαιτητής του αγώνα ο Γκαραγκάνης (Γιαμούζης – Καραμπούλας) Πιερίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟ Μουδανιών : Μπέλλος, Τσαμπούρης, Κατσόγλου , Καραγάλης, Περπερίδης, Κάρτας, Σπάσιτς, Βαν Τόρες (46’ Κελεσίδης), Παναγιωτόπουλος (88’ Αλμανίδης), Γεροθανάσης, Ταρασίδης (36’ Ντόι).

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Παπασυμεών, Ελευθεριάδης Θ., Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Γ. (84’ Τσιμτσιρίδης), Κανωτίδης , Παπαδόπουλος Ν., Μιχαηλίδης, Παντελίδης, Δημητριάδης, Βακιάνης (72’ Τσακώνης).

* Γιώργος Μπίνος

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected