Κατηγορίες

2ο Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού – Η 2η μέρα και το αυριανό πρόγραμμα

DSCN1561Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός πως βρισκόμαστε στην 1η αγωνιστική των ομίλων του 2ου Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού και από τα 12 μέχρι στιγμής ματς που διεξήθχησαν τις 2 πρώτες μέρες της διοργάνωσης με εξαίρεση 3 παιχνίδια που τα αποτελέσματα ήταν εμφατικά για τη μία από τις δύο ομάδες, τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν πραγματικά ντέρμπι!

Το πιο τρανταχτό παράδειγμα ήταν το σημερινό ματς για τον όμιλο D ανάμεσα στον Τάσο Παπαδόπουλο και στα Goodys που τα είχε όλα : 16 μοιρασμένα γκολ, απίστευτη εξέλιξη, εντυπωσιακά γκολ και αποκρούσεις, με έναν Γιώργο Βρέσκα σε…διαφορετικό ρόλο να πετυχαίνει 6 γκολ για τους γηπεδούχους!

Αν κρίνουμε από τα πρώτα δύο 24ωρα των αγώνων, είμαστε πεπεισμένοι πως η διοργάνωση φέτος θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, γεγονός που μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει σχετικά με τον απώτερο σκοπό της : την στήριξη στον συνάνθρωπό μας!

Στη σημερινή δεύτερη μέρα των αγώνων είχαμε τα εξής αποτελέσματα :

Group F : Envy / Μακεδονική Κτηματομεσιτική – Pro Net  9-6

Group C : Φούρνος – Ερατεινό  10-1

Group D : Τάσος Παπαδόπουλος – Goody’s  8-8

Group D : Moments – Κοχλίας  7-6

Group E : Original – Hot Spot  5-4

Group E : Nouveau – Πλάτανος  3-5

Σημειώθηκαν 72 γκολ (12 σε κάθε ματς) και 3 παιχνίδια κρίθηκαν στα τελευταία 2 λεπτά! Ας δούμε το πρόγραμμα της αυριανής μέρας, με τα παιχνίδια να ξεκινούν μία ώρα μετά :

Group G : Kapsalis – Ένωση Αστυν.Υπαλλ.Ημαθίας (18.00)

Group H : Avenue – Bowling City Club (19.00)

Group H : Ανθιμίδης – X Net (20.00)

Group I : Diveworld Scuba Center – Ticket4All (21.00)

Group I : 4 Εποχές – Χατζηπαυλίδης (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected