Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – Οι πρώτες αποχωρήσεις

κυβρακιδηςΜε σταθερούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός στο Αιγίνιο για τη δημιουργία μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας, για την πρόκληση της συμμετοχής στη Football League για πρώτη φορά. Μετά τις εννιά ανανεώσεις που προηγήθηκαν (θα ακολουθήσουν και άλλες), την απόκτηση του Φελίπε Ντε Πάουλα (γυμνάζεται ήδη με τους κυανόλευκους) και την αποχώρηση των Μάνθου Πλατάκη και Ηλία Μποταϊτη, πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, την Τρίτη είχαμε ακόμα έξι «διαζύγια» για την ομάδα της Πιερίας.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά και ότι θα λύσουν άμεσα τα συμβόλαιά τους ο έμπειρος τερματοφύλακας Μιχάλης Ψωμιάδης, ο νεαρός πλάγιος μεσοαμυντικός, Ρολάν Κόλα και ο νεαρός αμυντικός χαφ, Άκης Σαββίδης. Ο Ψωμιάδης είχε έρθει το χειμώνα από τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά δεν μπόρεσε να εκτοπίσει από τα δοκάρια τον «αποκάλυψη», Πέτρο Μπαϊμάκη. Ο τελευταίος, μαζί με τον Ράπτη, θα είναι οι δυο από τους τρεις γκολκίπερ  του Αιγινιακού στην παραπάνω κατηγορία και ήδη αναζητείται ακόμα ένας έμπειρος, για να «κλείσει» η τριάδα.

Παράλληλα, ο 20χρονος αμυντικός, Άγγελος Καραντασιάδης, γυρνά στον ΠΑΟΚ όπου ανήκει, ενώ στον Ηρακλή εντάσσονται και πάλι οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Κυριάκος Κιβρακίδης (φωτ), που επίσης είχαν έρθει δανεικοί το χειμώνα. Για τους δυο τελευταίους υπάρχει… υποσημείωση για ενδεχόμενη επιστροφή τους στον Αιγινιακό στη συνέχεια, με άλλο καθεστώς, αν δεν τους υπολογίζει ο «Γηραιός» και ειδικά αν βρεθεί Σούπερ Λίγκα.

Τέλος, την Τετάρτη θα δοθεί φιλικό με το Φίλυρο (στις 17:00 εκτός έδρας), ενώ την Παρασκευή στις 17:30 με τον Εδεσσαϊκό στην Έδεσσα (ίσως κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο ο Βραζιλιάνος Φελίπε Ντε Πάουλα).

*Δημήτρης Δερμίσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected