4 Εποχές – Χατζηπαυλίδης (7-2 τελικό)

(F5 για ανανέωση)

4 Εποχές  – Χατζηπαυλίδης  7-2 (τελικό)

29′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Στασινόπουλος τελικός αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ θα κάνει το 7-2

27′ ΓΚΟΛ! Τέρμα με το οποίο κρίνεται ουσιαστικά η αναμέτρηση, με τον Ουνγιαλίδη να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ στη διοργάνωση (6-2)

24′ ΓΚΟΛ! Κρίσιμο τέρμα για τις 4 Εποχές. Μετά από ωραία κίνηση του Κουκουράκη από δεξιά, θα πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Τσόλκα και σε κενή εστία θα κάνει το 5-2

16′ ΓΚΟΛ! Άμεση απάντηση από τους φιλοξενούμενους. Μετά από φάση διαρκείας ο Σιδηρόπουλος με σουτ θα μειώσει για την ομάδα του (4-2)

16′ ΓΚΟΛ! Αέρα τριών γκολ για τους γηπεδούχους, με σκόρερ τον Κουκουράκη ο οποίος δέχτηκε την ωραία ασίστ του Τσόλκα (4-1)

13′ ΓΚΟΛ! Μειώνει ο Χατζηπαυλίδης, αμέσως μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ των γηπεδούχων. Ο Σιδηρόπουλος πάσαρε από δεξιά στον Πιπερίδη, ο οποίος με σουτ από τον άξονα θα κάνει το 3-1

12′ ΓΚΟΛ! Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και πάλι ο Τσόλκας θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και με διαγώνιο σουτ θα τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του (3-0)

12′ ΓΚΟΛ! Γκολ για…higlight από τις 4 Εποχές, με τους παίκτες να αλλάζουν 4 φορές τη μπάλα και με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Τσόλκα, διπλασιάζουν τα τέρματα της ομάδας (2-0)

5′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας για τις 4 Εποχές, ο Στασινόπουλος θα δεχτεί την πάσα του Τσόλκα και με πλασέ θα ανοίξει το σκορ (1-0)

Συνθέσεις

4 Εποχές : Ουνγιαλίδης, Χαραλαμπίδης, Τσόλκας, Στασινόπουλος, Παπαγεωργίου, Βακιρλής, Μπέγκολι

Χατζηπαυλίδης : Σιδηρόπουλος Β., Δεδίνης, Γατουτζίδης, Κοσμίδης, Χαραλαμπίδης, Χαβιαρόπουλος, Πιπερίδης, Λαναράς, Μποζίνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected