Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Ηρακλής – Τέλος ο Χατζηνικολάου, φήμες για Καλαϊτζίδη!

χατζηνικολαουΠαρελθόν από τον «Γηραιό» αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Γιάννης Χατζηνικολάου και η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση μετά το «διαζύγιο» των δυο πλευρών:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον προπονητή κ.Χατζηνικολάου Γιάννη. Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητική του καριέρας».

Ο έμπειρος τεχνικός παρότι επίσημα στηρίχθηκε από τη διοίκηση, παραιτήθηκε από τον Ηρακλή λόγω της αμφισβήτησης, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα συμφωνήσει με τον Άρη.

Ήδη οι κυανόλευκοι και ο πρόεδρος Θόδωρος Παπαδόπουλος ξεκίνησαν την αναζήτηση του διαδόχου του, που καλείται να αλλάξει το κλίμα και να οδηγήσει την ομάδα στη Super League μέσω των πλέι οφ.

Την Τετάρτη αναμένεται να επιλέξει το νέο προπονητή η διοίκηση του «Γηραιού», μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ώστε ο εκλεκτός να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό Βόλου εντός έδρας και να προλάβει φυσικά να μπει στο κλίμα.

Πρώτη επιλογή ήταν ο πρώην τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, όμως η συγκυρία δείχνει αρνητική, αφού έχει δεχθεί κρούση από ομάδα της Super League και όπως φαίνεται δίνει εκεί προτεραιότητα.

Επίσης, «παίζει» το σενάριο επιστροφής του Γιώργου Στράντζαλη, που γνωρίζει καλά το ρόστερ και τις συνθήκες και δε θέλει χρόνο προσαρμογής, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου.  Βεβαίως, δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη και να προχωρήσει κάποια άλλη επιλογή.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected