Super League 1

Βέροια – Το θέμα Ορέστες

ορεστεςΣτη Βέροια έχουν κάνει ξεκάθαρο πως θέλουν να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ, αυτό όμως δεν είναι τόσο εύκολο και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες ώρες.

Ο Ορέστες είναι ένας από τους παίκτες που συνέβαλλαν αρκετά στην παραμονή της Βέροιας στη Super League και στη “Βασίλισσα” θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και για την επόμενη περίοδο. Το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος έχει δεχθεί προτάσεις, όμως, κι από άλλες ομάδες της Super League αλλά κι από την Κύπρο, κάνει αρκετά δύσκολα τα πράγματα για τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ορέστες από τη «Μεγαλόνησο» είναι σαφώς ανώτερη οικονομικά από αυτή της Βέροιας, ωστόσο αρκετά σημαντική είναι η θέληση του παίκτη να παραμείνει στην Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα παραμείνει και στη Βέροια, αφού υπάρχει πληροφόρηση ότι τον έχει πλησιάσει ήδη ομάδα που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στα play off. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του Βραζιλιάνου αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα καθώς οι εκπρόσωποί του έχουν συνεχείς επαφές με τη διοίκηση της Βέροιας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected