Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Βατανιακός – Σενάριο για άλλη μία ομάδα του Νότου!

βατανιακος4Ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής (ΕΠΑΕ Β΄-Γ΄ Εθνικής) ήταν το ποια ομάδα θα αντικαταστήσει την ΑΕΚ στη Football League.

Και αν στον Βατανιακό θεωρούν σίγουρη την… προαγωγή, επωφελούμενοι ως πρώτοι επιλαχόντες (6οι στον Βορρά), κάποιες «φωνές» από την Αθήνα έχουν αντίθετη άποψη.

Συγκεκριμένα, ομάδες της Β΄ Εθνικής και ειδικά ο Θρασύβουλος και η Αναγέννηση Επανομής (έχουν έννομο συμφέρον, μετά τον αγωνιστικό υποβιβασμό τους) επιθυμούν να παραμείνουν στη Football League και ποντάρουν στη μη επικύρωση της βαθμολογίας κάτω από την 7η θέση. Κάτι που χαρακτήρισε παράνομο ο νομικός σύμβουλος της ομάδας της Κατερίνης, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Η επικύρωση της τελικής κατάταξης αναμένεται να γίνει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα των αρχών για το φάκελο με τα ύποπτα παιχνίδια, που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ. Αυτό προβλέπεται να γίνει σύντομα, αλλά για παν ενδεχόμενο, για λόγους τακτικής, ο Βατανιακός ελίχθηκε και πέτυχε νέα αναβολή στην εκδίκαση της έφεσής του για την άλλη Τετάρτη.

Ώστε να διασφαλίσει ότι καμία ομάδα της Football League δε θα σωθεί από το… παράθυρο, αλλά θα τηρηθεί η αρχική προκήρυξη (υποβιβασμός για δυο). Έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος για την ομάδα της Πιερίας ώστε να ανέλθει στην παραπάνω κατηγορία.

Την ίδια στιγμή, φήμες από την Αθήνα θέλουν την έβδομη του Νότου, Προοδευτική, να παίζει μπαράζ ανόδου με την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, για τη… χηρεύουσα θέση στο νέο χάρτη της Football League.

«Δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο. Θα είναι σκάνδαλο να παίξει ο 6ος ενός ομίλου με τον 7ο άλλου! Δε θα το δεχθούμε και θα χωριστεί η Ελλάδα στα δυο» σχολιάζουν με νόημα οι Κατερινιώτες. Τέλος, για την Παρασκευή κλείστηκε εντός έδρας φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (18:30).

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected