Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ – Σήμερα αποφασίζει για τις άδειες

επο4Στις 10:00 συνεδριάζει το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και αναμένεται να εξετάσει τις εφέσεις των ομάδων που δεν πήραν άδεια σε πρώτη φάση – Οι περιπτώσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτές που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον.

Τέσσερις ομάδες που δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό κατέθεσαν εφέσεις και περιμένουν σήμερα (30/05) να μάθουν από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ το αν τελικά θα τα καταφέρουν. Ο λόγος για τους Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Πανθρακικό, με τις περιπτώσεις των δυο πρώτων να συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού διεκδικούν αμφότεροι ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι Ηπειρώτες έχουν διορθώσει τα προβλήματα που είχαν σε πρώτο βαθμό κι αναμένεται να πάρουν άδεια. Αν αδειοδοτηθούν αμφότεροι, τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι αυτός που θα παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Αν τα καταφέρει μόνο το «τριφύλλι» ή αντίστοιχα μόνοι οι Γιαννιώτες, τότε παίρνει το εισιτήριο…

Όσο για το θέμα της άδειας γενικά, δεν πρόκειται να μην αγωνιστεί κάποια ομάδα στο πρωτάθλημα αν δεν την εξασφαλίσει, ωστόσο, θα ισχύσουν σε μια τέτοια περίπτωση περιορισμοί ανάλογοι με αυτούς της περσινής περιόδου. Αυτό σημαίνει πως όσες ομάδες δεν αδειοδοτηθούν, δεν θα μπορούν να κάνουν όσες μεταγραφές θέλουν και θα πρέπει να συμμορφωθούν με κάποιους κανόνες που θα θέσει το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected