Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αιγινιακός – Τρελάθηκε ο πρόεδρος και…πυροβολά!

φαμπινιοΑσταμάτητος και «αχόρταγος» δείχνει ο Αιγινιακός στο μεταγραφικό παζάρι, κλέβοντας την παράσταση και κάνοντας αισθητή την παρουσία του. Οι κυανόλευκοι συνέχισαν τις… ενέσεις εμπειρίας στο ρόστερ τους, αφού μετά τους Φελίπε, Σαχινίδη, Τόλιο και Καρλάο, ενέταξαν στη δύναμή τους τη Δευτέρα και τους πολύπειρους στη Β΄ Εθνική, Φαμπίνιο Μασάδο και Παύλο Δήμου!

Ο χρηματοδότης της ομάδας της Πιερίας, Γιάννης Νιώπας, δείχνει ότι δεν φείδεται χρημάτων και μένει πιστός στις εξαγγελίες του για προσθήκες πρώτης γραμμής και ανταγωνιστικό σύνολο, συνδυάζοντας ουσία και εντυπώσεις στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ, Φαμπίνιο, θα γίνει ο τρίτος παίκτης από τη χώρα του καφέ στο ρόστερ των νεοφώτιστων (αν και ο Καρλάο δεν έχει υπογράψει ακόμα), ενώ στο παρελθόν έπαιξε στην Ελλάδα με επιτυχία σε Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα, Διαγόρα και φέτος στον «γείτονα», Πιερικό.

Όσο για τον Δήμου, ο 36χρονος στόπερ έχει να επιδείξει πολυετή θητεία σε Λαμία, Λεβαδειακό, Πανσερραϊκό, Διαγόρα, Πιερικό και το τελευταίο εξάμηνο στον Ηρακλή Ψαχνών (συμπαίκτης του Τόλιου).

Φυσικά, ο κύκλος ενίσχυσης για την ομάδα του Αιγινίου δεν «κλείνει» εδώ (επαφές υπάρχουν και με Γκανέζο επιθετικό), ενώ υπάρχουν και κάποιες ακόμα εκκρεμότητες για ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις.

*Δημήτρης Δερμίσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected