Κατηγορίες
Super League 1

Γιάννης Αραμπατζής – Τίτλοι τέλους…

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣΔεν θα έχει αίσιο φινάλε η καριέρα του Γιάννη Αραμπατζή στην Ένωση. Ύστερα από δέκα χρόνια πιστής παρουσίας κι ενώ δεν πληρώθηκε σχεδόν τίποτα τα τελευταία τρία έτη από τις προηγούμενες διοικήσεις, του μεταφέρθηκε ότι δεν προβλέπεται να λάβει μέρος των οφειλομένων καθώς δεν έχει δοθεί τέτοια αρμοδιότητα στους ανθρώπους που τρέχουν την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924.gr τους λόγους του διαζυγίου με σημαντικότερους τη μη καταβολή έστω ενός μικρού ποσού από τα δεδουλευμένα των 430.00 ευρώ.

Μοιραία ο Αραμπατζής αποφασίζει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του αναζητώντας ένα καλό συμβόλαιο το οποίο αυτή τη φορά θα το πληρώνεται. Αναγκαστικώς και όχι επειδή ο ίδιος το θέλει, άλλωστε όσοι συζητούν μαζί του μπορούν να αντιληφθούν την πικρία του για τον τρόπο που (κατά 99%) αποχωρεί από την ομάδα που υπηρέτησε για μία δεκαετία.

Η μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι με το θέμα του Αραμπατζή είναι να παρέμβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καλύπτοντας μέρος των οφειλομένων ή να ανέβει η ΑΕΚ πολύ στην προσφορά της.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected