Κατηγορίες
Basket

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (51-64) Break ο Κώστας Τσαρτσαρής!

λασμε1Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με «brake» στην έδρα του ΣΕΦ, καθώς με μία επιβλητική εμφάνιση που έφτασε μέχρι και το +19 κατάφερε να κερδίζει 64-51 και να κάνει το 1-0 με το «καλημέρα» στη σειρά των τελικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν… τρακαρισμένοι και «έσπασαν» τα καλάθια κυρίως από τη γραμμή των 6.75, ενώ οι «πράσινοι», χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιο εύστοχοι, είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, μεγαλύτερη συγκέντρωση και έβρισκαν πιο εύκολα τον δρόμο προς αντίπαλο καλάθι από μέση απόσταση.

Η συνέχεια το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός : Χάινς 5, Λο, Άντιτς, Σπανούλης 11, Περπέρογλου 5, Σερμαντίνι, Σλούκας 5, Πάουελ 6, Γκετσεβίτσιους 2, Πρίντεζης 7, Παπανικολάου 6, Κατσίβελης 2

Παναθηναϊκός : Σχορτσανίτης 3, Μπράμος 11, Κάρι 6, Ματσιούλις 7, Ούκιτς 12, Λάσμε 8, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 4, Γκιστ 10, Γκουιν 3, Ξανθόπουλος, Σκορδίλης

Τσαρτσαρής: «Πρέπει να ξεχάσουμε»

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού, στο ΣΕΦ, αλλά θα πρέπει να την ξεχάσει άμεσα σύμφωνα με τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο 33χρονος Ημαθιώτης φόργουορντ, όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το «διπλό» στο φαληρικό στάδιο, θα πρέπει να αφήσουν άμεσα πίσω την επιτυχία τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα εν όψει του δεύτερου τελικού που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ: «Σήμερα (07/06) κάναμε το πρώτο βήμα σε μια σειρά αγώνων που ποτέ δεν τελειώνει στο πρώτο ματς. Πρόκειται για σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας, να βελτιωθούμε, ο Ολυμπιακός θα έρθει συγκεντρωμένος στο επόμενο ματς. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, όλα γίνονται άμεσα».

Για το πώς έφθασαν στη νίκη: «Ήρθαμε με πλάνο, απενεργοποιήσαμε τα αντίπαλα όπλα κι αυτό ήταν το σημαντικότερο στοιχείο του ματς. Περιορίσαμε το Σπανούλη και τα άλλα παιδιά που τραβούν στο σκοράρισμα. Πρέπει, όμως, να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, είναι πρωταθλητής Ευρώπης, θα έρθει στο ΟΑΚΑ για το καλύτερο».

*bima-online.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected