Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γιάννης Χριστόπουλος – Πρόταση από την ομάδα του Νίκου Καρύδα!

χριστοπουλοςΤην Κυριακή 2 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα να χάνει από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο στάδιο των “Ζωσιμάδων” και ένα γήπεδο ολόκληρο σηκώθηκε στο πόδι πριν την έναρξη του αγώνα για να αποθεώσει τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Τον τεχνικό της ομάδας των Ιωαννίνων ο οποίος οδήγησε τον “Άγιαξ της Ηπείρου” στην καλύτερη χρονιά στην ιστορία του και στην έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη με τον ΠΑΣ εντός αγωνιστικών χώρων με τον σύλλογο των Ιωαννίνων να παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός έδρας και να κερδίζει τα εύσημα όλων.

Ο προπονητής του ΠΑΣ μέχρι εκείνη την ημέρα και παρά τις πιέσεις που είχε δεχτεί από την ΑΕΚ Λάρνακας αλλά και από άλλους συλλόγους της Super League όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχε μιλήσει με καμία άλλη ομάδα περιμένοντας τον “Αγιαξ” με τον οποίο τόσο πολύ δέθηκε και κυρίως με την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπο του ο κόσμος των Ιωαννίνων.

Το τηλεφώνημα που άλλαξε τα πάντα

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου όμως ο 41χρονος προπονητής δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που δεν το περίμενε καθώς του μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον για πρόταση συνεργασίας από την Ουκρανική Ταβρίγια, στην οποία είναι γυμναστής ο Ημαθιώτης πρώην προπονητής της Βέροιας, Νίκος Καρύδας.

Ένας μάνατζερ τον ενημέρωσε πως οι Ουκρανοί που κινούν τα νήματα τον θέλουν σαν τρελοί στην ομάδα τους και του προσφέρουν ότι θέλει για να αφήσει την Ελλάδα και τηνSuper League και να πει “ναι” σε αυτήν την πρόκληση.

Μάλιστα επιδίωξαν άμεσα επαφή μαζί του η οποία και έγινε σε χώρα της Ευρώπης στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ενώ το ενδιαφέρον ήταν τόσο ζεστό που υπήρξε και επαφή με τον Πρόεδρο της ομάδας σε άλλη χώρα της Ευρώπης προκειμένου να υπάρξει και μια πρώτη γνωριμία.

Οι Ουκρανοί έδειξαν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον τους καθώς θέλησαν να γίνει και νέα επαφή του Γιάννη Χριστόπουλο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας η οποία και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά τις τρεις αυτές επαφές οι άνθρωποι της Ταβρίγια κατέθεσαν επίσημη πρόταση προς τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα  Γιάννη Χριστόπουλο η οποία έχει φέρει σε μεγάλο δίλημμα τον 41χρονο προπονητή γύρω από το τι θα κάνει.

Ενήμερος ο Χριστοβασίλης

Ο νεαρός προπονητής από την πρώτη κιόλας στιγμή ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣ για το ενδιαφέρον των Ουκρανών και του επεσήμανε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή αν έμενε στην Ελλάδα θα το έκανε μόνο για την ομάδα των Ιωαννίνων αλλά από την άλλη του αρέσει αυτή η “πρόκληση” και η πόρτα που του ανοίγεται με την προοπτική της Ουκρανίας και της Ταβρίγια.

Για αυτό και ζήτησε και επιπλέον χρόνο από τον Χριστοβασίλη να το σκεφτεί καλύτερα και να πάρει την τελική του απόφαση μέχρι και την Δευτέρα το πρωί αν και όλα δείχνουν πως η Ουκρανία “κερδίζει” αυτή τη στιγμή τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Θα πρέπει να τονίσουμε μάλιστα πως οι Ουκρανοί στην πρόταση που έκαναν στον νεαρό τεχνικό αποδέχτηκαν και το γεγονός να μεταβεί με όλο το τιμ που είχε στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ουκρανία και ουσιαστικά του δίνουν τα “κλειδιά” της ομάδας.

Τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη με τον Γιάννη Χριστόπουλο να παίρνει την τελική του απόφαση η οποία όμως πλέον δύσκολα θα αλλάξει.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected