Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Ώρα στέψης!

τελικος ερασιτεχνωνΗ μεγάλη ώρα του τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών έφτασε και στις 19:00 στο γήπεδο Ψαχνών, Φοίβος Κρεμαστής και Παναρκαδικός θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η φετινή διοργάνωση διεξήχθη μετά από έναν χρόνο απουσίας, ωστόσο λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την κοινωνία και το ποδόσφαιρο, η συμμετοχή των Κυπελλούχων των Ενώσεων δεν ήταν υποχρεωτική. Κι έτσι 18 ομάδες αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Η πρεμιέρα του θεσμού, ωστόσο, σκιάστηκε από ένα θλιβερό γεγονός. Μια μέρα πριν την 1η αγωνιστική (10/4), ένας νεαρός ποδοσφαιριστής του Φοίβου Κρεμαστής, ο Φίλιππος Δελαπόρτας, μαζί τον αδελφό του συμπαίκτη του Ευτύχη Τζιβίλογλου, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα. Η αποστολή της ομάδας της Ρόδου σοκαρίστηκε από τον χαμό του 20χρονου άσου, ωστόσο αποφάσισε να μεταβεί κανονικά στην Ικαρία και να παίξει με τον ΠΑΣ Ίκαρο. Μάλιστα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, στη μνήμη του Φίλιππου, και γι’ αυτό τιμήθηκαν με το βραβείο fair play από την ΕΠΟ, στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Η συνέχεια της διοργάνωσης ήταν ομαλή, με τον Φοίβο και τον Παναρκαδικό να αποδεικνύονται πιο… δυνατοί και να φτάνουν ως τον μεγάλο τελικό.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected