Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σαλαμάνκα – 90 χρόνια…μονοκονδυλιά

σαλαμανκαΤίτλοι τέλους για την Σαλαμάνκα που περνάει στην ιστορία μετά από 90 χρόνια ζωής, καθώς ξεκίνησε η διαδικασία εκκαθάρισης όλων των περιουσιακών της στοιχείων. Δείτε το συγκινητικό tweet του συλλόγου.

Η UD Salamanca έπαψε να υφίσταται όπως την γνωρίζαμε έως σήμερα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα δυσβάσταχτα οικονομικά χρέη, τα οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Ήδη ξεκίνησε  η διαδικασία εκκαθάρισης όλων των περιουσιακών της στοιχείων, με τον διευθυντή του συλλόγου, Μάξιμο Μαγιοράλ, να δηλώνει πριν λίγο έξω από το δικαστήριο: “Μπορούμε να πούμε επίσημα ότι η Σαλαμάνκα, δυστυχώς, εξαφανίστηκε”.

Η ομάδα ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1923, έχοντας συμμετέχει για 12 σεζόν στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Η καλύτερη της θέση ήταν η 7η (1974/75), ενώ για τελευταία φορά αγωνίστηκε σε αυτή πριν 14 χρόνια. Στην συνολική βαθμολογία της Primera, βρίσκεται στην 30η θέση ανάμεσα σε 59 ομάδες.

Ο σύλλογος πλέον θα πρέπει να πατήσει το κουμπί της… επανεκκίνησης, ξεκινώντας από τις περιφερειακές κατηγορίες.

“Αυτή είναι η πιο θλιβερή μέρα στα 90 χρόνια της ιστορία μου. Είμαι σε κάθε σου δάκρυ. Θα ζω για πάντα στην καρδιά σου”, ήταν το συγκινητικό tweet στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected