Κατηγορίες
Football League

Football League – Η μέρα της κρίσης έφτασε!

ολυμπιακος βολου φασηΟ Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Παναιτωλικό με το νικητή να κλείνει θέση στην Superleague της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τους κόπους μίας ολόκληρης σεζόν παίζουν Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός. Οι δύο ομάδες ξεχώρισαν στα play-off  με την ομάδα του Αγρινίου να βρίσκεται στην κορυφή με 11 βαθμούς και τον Ολυμπιακό Βόλου με δύο λιγότερους. Έτσι όποια από τις δύο ομάδες πάρει το τρίποντο θα πάρει ταυτόχρονα και το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Σε περίπτωση ισοπαλίας, τότε ο Παναιτωλικός θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει.

Ο Γιώργος Βαζάκας δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά θα πάρει μαζί το όλους τους διαθέσιμους παίκτες του και πριν τον αγώνα θα επιλέξει την 18άδα. Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν για τους «ερυθρόλευκους», καθώς οι Ολίσε, Μπρέσκα και Κατσιαρός ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή. Εκτός πλάνων για το ματς με τον Παναιτωλικό έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Καπετάνος, Τσιάτσιος, Γκότοβος και Γουσούλης, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Παλαιολόγος και Γόγολος.

Χωρίς ενδιαφέρον η άλλη αναμέτρηση με τον Ηρακλή να υποδέχεται τη Νίκη Βόλου, με τον «γηραιό» να τερματίζει οριστικά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των play-off και τη Νίκη Βόλου στην τελευταία ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected