Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

SKODA Ξάνθη – Ετοιμάζει διαβατήρια!

europaΔεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή της Ξάνθης στην Ευρώπη, για τέταρτη φορά στην ιστορία της, αφού εκτός του Παναθηναϊκού από την UEFA «κόβεται» και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ακρίτες κρατούσαν χαμηλούς τόνους όλο αυτό το διάστημα που παιζόταν το… σίριαλ των αδειοδοτήσεων και παρά την αισιοδοξία που είχαν δεν άφηναν να βγει προς τα έξω το γεγονός ότι περίμεναν να πάρουν εν τέλει τη θέση που οδηγεί στο Europa League της επόμενης περιόδου. Η Ξάνθη, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε έβδομη στο πρωτάθλημα μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο μπαράζ, θα πάρει τη θέση των Ηπειρωτών στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Για τέταρτη φορά…

Πλέον, στην Ξάνθη ετοιμάζονται για να ενημερωθούν επίσημα για τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη, την τέταρτη στην ιστορία της ομάδας. Την πρώτη φορά που η Ξάνθη έπαιξε στην Ευρώπη ήταν την περίοδο 2002-2003 όταν κι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA από τη Λάτσιο. Στον ίδιο θεσμό και στην ίδια φάση αποκλείστηκε τη σεζόν 2005-2006 από τη Μίντλεσμπρο, ενώ ξανά στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA αποκλείστηκε και την περίοδο 2006-2007, από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Μαθαίνει αντίπαλο τη Δευτέρα

Η Ξάνθη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης που θα γίνει τη Δευτέρα (24/06), όταν και θα μάθει τον αντίπαλό της. Οι αγώνες θα γίνουν στις 18 και 25 Ιουλίου κι οι αντίπαλοι που μπορεί να βρει στο δρόμο της η ακριτική ομάδα είναι οι κάτωθι:

Άστρα Γκιούργκιου *(Ρουμανία), Ρέικιαβικ *(Ισλανδία), Ντουντελάνζ *(Λουξεμβούργο), Σένιτσα (Σλοβακία), Ίντερ Τούρκου *(Φινλανδία), Πιάστ Γκλίβιτσε (Πολωνία), Χέκεν (Σουηδία), Χιμπέρνιαν (Σκωτία), Ντάτσια Κισινάου *(Μολδαβία), Λεβάντια Ταλίν *(Εσθονία), Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Λίνφιλντ *(Β. Ιρλανδία), Χόνβεντ *(Ουγαρία), Στρόμσγκοντσετ (Νορβηγία), Βαλέτα *(Μάλτα), Χόνκα (Φινλανδία), Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία), Ντίφερντανζ *(Λουξεμβούργο), Μέταλουργκς Λιεπάγια *(Λετονία), Γκέφλε *(Σουηδία), Πιούνικ *(Αρμενία), Ζρίνσκι *(Βοσνία), Μπουντούτσνοστ *(Μαυροβούνιο), Σεντ Τζόνστον (Σκωτία), Ίντερ Μπακού *(Αζερμπαϊτζάν), Μπερόε (Βουλγαρία), Σκόντο Ρίγα *(Λετονία), Ντίλα Γκόρι (Γεωργία), Σιρόκι Μπρίγεκ (Βοσνία), Σούντουβα * (Λιθουανία), Βαντούζ *(Λιχτενστάιν), Φλόρα Ταλίν *(Εσθονία), Γιαγκόντινα (Σερβία), Χαζάρ *(Αζερμπαϊτζάν), Τρέντσιν (Σλοβακία), Χοντ (Νορβηγία), Τόρσαβν *(Νησιά Φερόε), Τούρκου *(Φινλανδία), Μπρέινταμπλικ *(Ισλανδία), Ντέρι Σίτι (Ιρλανδία)

* Συμμετέχουν στον πρώτο προκριματικό

onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected