Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

2ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Και τώρα η κούπα!

κυπελλο ελλαδος

Έφτασε η μεγάλη ώρα για το φετινό Τουρνουά! Ύστερα από δύο εντυπωσιακούς ημιτελικούς, τόσο σε δύναμη και πάθος όσο και σε θέαμα, Dolce Via και Στέκι Βέροιας θα είναι οι δύο αντίπαλοι στον Μεγάλο Τελικό της Τετάρτης 26/6 (21.00). Οι δύο ηττημένοι των σημερινών αγώνων (Bowling City Club και Hotel Kapsalis) θα αναμετρηθούν μία ώρα νωρίτερα στον Μικρό Τελικό, με τον νικητή να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι 100-120 θεατές που βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων απόλαυσαν το πιο δυνατό ίσως παιχνίδι της διοργάνωσης, καθώς εκτός του σκορ (5-4) οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά, με πολύ πάθος και δεν ήταν λίγες οι φορές που η κατάσταση ξέφυγε και οι παίκτες λογομάχησαν. Μάλιστα στο 30′ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι Μίμης Στεφανόπουλος και Σταύρος Παπαδόπουλος, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υπήρξε συνέχεια.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι δύο ομάδες απέδειξαν ότι δίκαια βρέθηκαν στα ημιτελικά και η διακύμανση του σκορ προμήνυε ένα άκρως δραματικό τέλος, όπως και έγινε. Η μείωση του σκορ για το Bowling τρία λεπτά πριν τη λήξη έδωσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά, με τους “κίτρινους” να προσπαθούν να ισοφαρίσουν. Η παρουσία όμως του Γιώργου Λαζαρίδη κάτω από τα δοκάρια αλλά και δεδομένη εμπειρία του ρόστερ του Dolce Via έδωσε την μεγάλη πρόκριση στον τελικό.

Αντίπαλος θα είναι το πραγματικά εξαιρετικό Στέκι Βέροια που για ακόμη ένα παιχνίδι έπαιξε πολύ καλά αμυντικά, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Hotel Kapsalis να φαίνονται εγκλωβισμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Το γκολ του Μπρέγκου στο 22′ έμελλε να είναι αυτό που θα κρίνει το ματς και θα δώσει την ευκαιρία στους “γαλάζιους” να διεκδικήσουν το τρόπαιο και το χρυσό μετάλλιο. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα (δείτε εδώ την εξέλιξη των αγώνων από το LIVE του Imathia Sports News) :

Bowling City ClubDolce Via  4-5

Hotel Kapsalis Στέκι Βέροια  0-1

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του μικρού και μεγάλου τελικού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected