Super League 1 - Μεταγραφές

Άρης – Στο Πράβετς η φετινή προετοιμασία, ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή!

πραβετςΣτη Βουλγαρία θα «χτιστεί» ο Άρης της νέας περιόδου, καθώς από τις 7 μέχρι τις 17 Ιουλίου με βρίσκεται στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Σε προπονητικό κέντρο στη γείτονα χώρα θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους οι «κίτρινοι», όπως αποφάσισε ο Γιάννης Χατζηνικολάου με τη διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας θα διεξαχθεί στο Pravets, που βρίσκεται ανατολικά της Σόφιας και απέχει 60 χιλιόμετρα περίπου από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας στις 7 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 17 του μήνα στη Θεσσαλονίκη, θα διαμείνει στο πολυτελές θέρετρο Riu Pravets Golf & Spa Resort, το οποίο βρίσκεται στις όχθες μιας λίμνης και διαθέτει σύγχρονες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις, ενώ η απόστασή του από την πόλη του Pravets είναι 4 χιλιόμετρα.

Να σημειωθεί ότι για τις 10, 13 και 15 ή 16 Ιουλίου έχουν προγραμματιστεί τρεις φιλικοί αγώνες επί βουλγαρικού εδάφους και σύντομα θα ανακοινωθούν τόσο οι αντίπαλοι όσο και ο τόπος διεξαγωγής τους».

Υπέγραψε ο Κύργιας

Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι ο Μιχάλης Κύργιας, καθώς την Τρίτη υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και ανακοινώθηκε.

Ο 23χρονος άσος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης και φέτος ήταν βασικό στέλεχος για την άνοδο. Στον Άρη υπέγραψε για δύο χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις, επισήμανε: «Είμαι τιμή που θα φοράω την φανέλα του Άρη. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Η μεταγραφή μου στον Άρη είναι ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα μου. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Κύργια. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Μιχάλης Κύργιας γεννήθηκε στις 14/10/1989 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,86 και ζυγίζει 77 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης. Το 2006 μετακόμισε στον Ατρόμητο Αθηνών. Το καλοκαίρι του 2008 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου και τον Ιανουάριο του 2009 παραχωρήθηκε με υποσχετική στην ομάδα της Ηλιούπολης.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στον Απόλλωνα Σμύρνης, την φανέλα του οποίου φορούσε μέχρι πρότινος.

Ο Μιχάλης Κύργιας, που την σεζόν 2012-2013 συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League από την ομάδα της Ριζούπολης, αγωνίστηκε φέτος σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και 5 Κυπέλλου».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected