Α ΕΠΣ Ημαθίας - Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Νέος προπονητής ο Σάββας Αβετίδης!

549302_10200894999722416_1206565294_nΈνα από τα κύρια χαρακτηριστικά της λειτουργίας του Αγροτικού Αστέρα ως σύλλογος είναι η αγάπη των ανθρώπων για την ομάδα αλλά και η εξαιρετική οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Στο μοτίβο αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ιστορικής ομάδας, σύμφωνα με την οποία το προπονητικό τιμ τόσο της ανδρικής ομάδας αλλά και τη γυναικείας (που φέτος θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία) έχει ήδη συμπληρωθεί!

Η είδηση που βγήκε από το δελτίο Τύπου αφορά στην πρόσληψη του Σάββα Αβετίδη στον πάγκο της ομάδας, που φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 Ερασιτεχνική. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, μιλώντας στο Imathia Sports News τόνισε : “Πολύ σημαντική η πρόκληση για μένα. Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα όσον αφορά τη λειτουργία της μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με επιπέδου Δ’ Εθνικής. Επίσης η ύπαρξη νεαρών ως επί τω πλείστον νεαρών παικτών στην ομάδα αποτελεί για μένα κριτήριο για την επιλογή μου και θεωρώ πως αυτοί ήταν οι βασικοί λόγοι που συμφώνησα με τη διοίκηση της ομάδας. Στόχος η άνοδος στην Α1 Ερασιτεχνική και εύλογη επιδίωξη η παραμονή του Αγροτικού εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται”.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας μετά από μια δύσκολη και επίπονη χρονιά, που εμείς δεν χαρακτηρίζουμε αποτυχημένη, ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, βασισμένο στην ίδια συνταγή: βελτίωση των εγκαταστάσεων, λειτουργία τμημάτων υποδομής σε όλες της ηλικίες, ενίσχυση της γυναικείας ομάδας για να ανταποκριθεί στις μεγάλες υποχρεώσεις της στη Β΄ Εθνική, ανανέωση του αντρικού τμήματος για την επάνοδο στην Α1 Κατηγορία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι συμπεριφερθήκαμε κόσμια, χωρίς ακρότητες, σεβαστήκαμε τα άλλα ανταγωνιστικά σωματεία και τους παράγοντες διεξαγωγής των αγώνων και παρουσιάσαμε εικόνα ελκυστική. Δεν παρασυρθήκαμε σε αθέμιτες συναλλαγές, εκβιασμούς και βαρβαρότητες και γι’ αυτό δεν μετανιώνουμε, αν και τελικά πληρώσαμε βαρύ τίμημα.

Δεν χαιρόμαστε βέβαια για την επικράτηση εξωαθλητικών μεθόδων, ούτε παύουμε να αξιολογούμε αρνητικά την ανοχή της Διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής είναι εμφανή και ήδη όσοι επικράτησαν παρασκηνιακά θα κληθούν να αποδείξουν ότι είχε έννοια η ματαιοδοξία τους. Εμείς  ενσυνείδητα θα συνεχίσουμε με την ίδια μέθοδο, χωρίς να ζηλεύουμε την πρόσκαιρη «επιτυχία» τους.

Ό,τι πιστεύουμε ότι καταφέραμε στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στους συνεργάτες μας προπονητές όλων των τμημάτων, με πρώτο τον αρχιπροπονητή Μιχάλη Αλεξιάδη, με τον οποίο συνεργαστήκαμε δύο χρονιές. Δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν πλέον για λόγους που δεν έχουν σχέση με την αξία του ή τη διάθεσή μας να συνεχίσουμε. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για όποια συνέχεια επιλέξει.

          Για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουμε επιλέξει τους

Σάββα Αβετίδη, προπονητή αντρικού τμήματος

Αλέξη Χαμπάλη, προπονητή ομάδας νέων

Γιώργο Ορφανίδη, προπονητή παιδικού τμήματος

Άγγελο Μπερίσα, προπονητή προπαιδικού τμήματος

Γιάννη Σουλιώτη, προπονητή τμήματος τζούνιορ

Κώστα Μιχαλόπουλο, προπονητή τμήματος προτζούνιορ

Στη γυναικεία ομάδα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συνεχίζει το επιτυχημένο έργο του, με συνεργάτη το Θανάση Παπαστέργιο, που θα έχει και την ευθύνη του τμήματος υποδομής γυναικών.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΑΡΑΛΑΣ           ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected