Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Νέος πρόεδρος ο Γιάννης Ζεϊμπέκης!

ζειμπεκης Η νέα χρονιά ξεκινά για τον Φίλιππο Μελίκης με καινούριο…καπετάνιο! Έπειτα από την αποχώρηση του απερχόμενου προέδρου Κυριάκου Παπαϊωάννου και κατόπιν ψηφοφορίας στην οποία ψήφισαν πάνω από 100 μέλη, νέος επικεφαλής του ΔΣ της ιστορικής ομάδας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ζεϊμπέκης (φωτ). Ο απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πατέρας 3 παιδιών τίθεται επικεφαλής του νέου 15μελούς διοικητικού σχήματος της ομάδας, η σύνθεση του οποίου δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς τα μέλη που εξελέγησαν από την ψηφοφορία ήταν επτά και αναμένεται η προσθήκη οκτώ ακόμη φίλων του Φίλιππου για να συμπληρωθεί το παζλ.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον νέο πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ήταν συναινετικός και αποκάλυψε : “Είμαστε εδώ για το καλό του Φίλιππου και όχι μόνο. Πρώτο μέλημα της νέας Διοίκησης είναι η συνένωση των παιδικών τμημάτων του Φιλίππου και Κένταυρου ως Φίλιππος Μελίκης και επίσης η συνένωση των τμημάτων υποδομής ως Κένταυρος – Φίλιππος Μελίκης.

Τέλος προτεραιότητα μας αποτελεί η πρόσληψη προπονητή και οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη του Φιλίππου, όπως και με ποδοσφαιριστές από την περιοχή, που ανήκουν σε άλλες ομάδες και επιθυμούν να συνεχίσουν στην ομάδα μας”.

Στους 7 εκλεγέντες προστέθηκαν κι άλλα μέλη ενώ αναμένεται απάντηση και από άλλους ενδιαφερόμενους έτσι ώστε το Δ.Σ να είναι 15μελές. Αναλυτικά :

Πρόεδρος  : Ζεϊμπέκης Γιάννης
Αντιπρόεδρος : Βενιόπουλος Κώστας
Γενικός Γραμματέας : Μαμουτόπουλος Θωμάς
Ταμίας : Κωστόπουλος Γιώργος
Γενικοί Αρχηγοί : Λιολιόπουλος Γ. Νίκος,  Ντινόπουλος Δημήτρης
Υπ.Δημοσίων Σχέσεων : Γκόλιας Χρήστος
Υπ.Γηπέδων και ιματισμού : Μελιτζανάς Κυριάκος, Τσάκαλος Αντώνης
Τεχνικός Σύμβουλος : Μπιτόπουλος Δημήτρης
Μέλη : Μπούρας Σωτήρης, Παπαϊωάννου Θεόδωρος, Χ”θεοδώρου Αλέξης
Εκπρόσωπος στην ΕΠΣ Ημαθίας και στον Δήμο : Μαμουτόπουλος Θωμάς
Υπ. Γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου : Γκόλιας Χρήστος

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected