Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

2o Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Η κούπα βρήκε το…Στέκι της!

telos12Το καλύτερο τελικά το…φυλάξαμε για το τέλος! Ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, το Στέκι στη Βέροια κατέκτησε το Κύπελλο του 2ου Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού, που φέτος διοργάνωσε το Imathia Sports News και συμμετείχαν 55 ομάδες της Ημαθίας. Η “γαλάζια” ομάδα επικράτησε με 4-2 του Dolce Via στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 1-1), πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους στο τέλος, κρατώντας το Κύπελλο στα χέρια τους.

Η αναμέτρηση έγινε παρουσία 200 και πλέον θεατών, που βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων. Ανάμεσα τους διακρίναμε πολλούς παράγοντες και προπονητές του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, αλλά και πολλοί παίκτες ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά.

Ο αγώνας φανέρωσε από την αρχή πως θα ήταν συναρπαστικός και πως οι δύο ομάδες θα έπαιζαν με πάθος για το τρόπαιο. Το Dolce Via ξεκίνησε πιο δυνατά, πιέζοντας συνεχώς την αντίπαλη ομάδα και με κύριο εκφραστή τον Γιώργο Ευτυριάδη στην επίθεση, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των “γαλάζιων”. Το πολύ ωραίο σε εκτέλεση τέρμα του Ισλαμίδη στο 8′ έβαλε τους “κυανόμαυρους” μπροστά στο σκορ και όλα έδειχναν πως η συνέχεια θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς οι αντίπαλοι ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να ζητήσουν την ισοφάριση.

Το πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Θοδωρή Πέτγαζλη που σημάδεψε το “Γ” της εστίας του Γιώργου Λαζαρίδη στο 13′ έφερε το ματς στα ίσια και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει εκείνη τη στιγμή ότι το 1-1 θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα! Κι όμως για 27 λεπτά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να “ξεκλειδώσουν” τις αντίπαλες άμυνες, παρόλο που χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Η έντονη πίεση του αγώνα έφερε και κάποιους διαξιφισμούς προς το τέλος της αναμέτρησης, με τους παίκτες του Dolce Via να διαμαρτύρονται προς τους δύο διαιτητές για κάποια μαρκαρίσματα των αντιπάλων.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε τελικά στη διαδικασία των πέναλτι, όπου το τελευταίο πέναλτι του Θοδωρή Δημούλτση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες του. Το Κύπελλο παρέλαβε από τον αρισυντάκτη και διοργανωτή του 2ου Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού Αργύρη Τσιγγενόπουλο, ο Βασίλης Παπαθυμιόπουλος ιδιοκτήτης του καφενείου “Στέκι” στην Πλατεία Ωρολογίου, ενώ η μεγάλη έκπληξη του τελικού ήταν η παραλαβή ενός εισιτηρίου κρουαζιέρας στην Σκιάθο για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου “Ανδρεάδης” στη Βέροια.

Νωρίτερα προηγήθηκε η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στο Dolce Via για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του χάλκινου στο Bowling City Club, που επικράτησε στα πέναλτι του Hotel Kapsalis με 4-2 (κανονικός αγώνας 9-9). Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στον Χρήστο Ζαρογιάννη που κατετάγη πρώτος σκόρερ του Τουρνουά με 23 γκολ.

*δείτε αργότερα : βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του Μικρού Τελικού και εκτενή στιγμιότυπα από τον Μεγάλο Τελικό. Τον απολογισμό των διοργανωτών και μια σημαντική ανακοίνωση που αλλάζει τον…χάρτη των μελλοντικών Τουρνουά!

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected