Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Άρης – Ροκ…άρει με Έλσνερ!

ελσνερΤην τρίτη του μεταγραφή στο… παζάρι του καλοκαιριού ανακοίνωσε ο Άρης. Ο λόγος γίνεται για τον Ροκ Έλσνερ, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγο στην Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση της ομάδας και την Παρασκευή, η μακεδονική ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Rok Elsner για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 27χρονος Σλοβένος μεσοαμυντικός βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Rok Elsner γεννήθηκε στις 25/01/1986 στην Λιουμπλιάνα και είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου. Εχει ύψος 1,86 και βάρος 74 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στην πολωνική Σλάσκ Βρότσαλβ».

«Να χαμογελά ο κόσμος με την εμφάνισή μου»

Ενθουσιασμένος από την συμφωνία με τον Άρη εμφανίστηκε ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός, ο οποίος, λίγη ώρα μετά, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κίτρινων» για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συμφώνησα με τον Άρη. Μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει οπαδούς που την λατρεύουν, όπως είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο γήπεδο. Ήμουν παρών και έμεινα εντυπωσιασμένος από αυτό που είδα. Τον κόσμο του Άρη θέλω να τον κάνω να χαμογελάει με την απόδοσή μου», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Προτίμησα τον Άρη παρότι είχα προτάσεις από το Αζερμπαϊτζάν και με καλύτερους οικονομικούς όρους, την Παρτιζάν Βελιγραδίου, καθώς και από άλλη ελληνική ομάδα, γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ, έχει έναν πρόεδρο που με έπεισε ότι έχει όραμα για την ομάδα και βεβαίως παθιασμένο κόσμο».

Τέλος, την Τρίτη (2/7) ο παίκτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Άρη.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected