Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Χάσμα με τους δύο

παπαστεριανοςΟι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και θα γίνουν και οι μεταγραφές των παικτών άνω των 24 ετών που μπορεί να κάνει η ομάδα, ενώ προχωράνε και τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Σε αυτό το κομμάτι, είναι αρνητικές οι εξελίξεις με τους Μανώλη Παπαστεριανό και Γρηγόρη Παπαζαχαρία, καθώς οι απαιτήσεις των δυο ποδοσφαιριστών κρίθηκαν υπερβολικές από τη διοίκηση. Εκκρεμότητα υπάρχει με την περίπτωση του Νούνο Κοέλιο, τον οποίο ο Άρης θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του, όμως, δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή». Αν δεν συμβεί αυτό και στις επαφές που θα επιδιώξουν οι Θεσσαλονικείς με τον Πορτογάλο την Παρασκευή (28/06) τότε θα αποτελέσει κι αυτός παρελθόν.

Όπως δήλωσαν οι Γιάννης Χατζηνικολάου και Δημήτρης Μούτας, ο Άρης θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε το ρόστερ να είναι ολοκληρωμένο στο προσεχές δεκαήμερο και πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πράβετς.

Ο προπονητής κι ο τεχνικός διευθυντής του Άρη ξεκαθάρισαν πως οι «κίτρινοι» θέλουν ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και πως πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να καλυφθούν, αν όχι όλα, τα περισσότερα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ. Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες δέκα μέρες θα είναι… γεμάτες για τους «κίτρινους» σε όλα τα μέτωπα.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected