Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Οι πρώτες κινήσεις στο προσκήνιο

Τερζίδης ΧρήστοςΗ δεύτερη σεζόν της ΑΕ Καψόχωρας στα…σαλόνια της Α1 Ερασιτεχνικής ξεκίνησε και επίσημα εδώ και αρκετό καιρό, με τον επί τάπητος προγραμματισμό της διοίκησης της ομάδας. Πρώτη κίνηση της “κιτρινόμαυρης” ομάδας ήταν η πρόσληψη του Χρήστου Τερζίδη ως προπονητή της ομάδας, ο οποίος επιστρέφει μετά από 4 μήνες περίπου όταν και παραιτήθηκε πριν αναλάβει ο Μιχάλης Παντόπουλος.

Η συνέχεια περιελάμβανε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που επιθυμεί ο νέος τεχνικός της ομάδας, αλλά και με δύο από το υπάρχον ρόστερ που ζήτησαν να αποχωρήσουν. Ο ένας εκ των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Νίκος Μεντεσίδης, ο οποίος επιθυμεί να αναζητήσει αλλού την τύχη του και η διοίκηση αποδέχτηκε το αίτημα.

Εντούτοις, οι πρώτες μεταγραφές για την ΑΕΚ είναι γεγονός. Πρόκειται για τους Χρήστο Δημόπουλο και Λάμπρο Μαγγανάρη, οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση της “κιτρινόμαυρης” ομάδας και περιμένουν την έναρξη της προετοιμασίας για να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Ο Χρήστος Δημόπουλος είναι 27 χρονών (04/06/1985), έχει ύψος 1.86 και βάρος 86 κιλά. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και στο περσινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε 29 συμμετοχές με τον Εθνικό Κλειδιού. Έχει εξαιρετικά ρεφλέξ, πολύ καλός στις εξόδους και θεωρείται από τους πλέον έμπειρους της κατηγορίας.

Ο Λάμπρος Μαγγανάρης είναι 29 χρονών (10/01/1984), έχει ύψος 1.77 και βάρος 72 κιλά. Αγωνίζεται ως αμυντικός και προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, με τον οποίο πέτυχε και 2 τέρματα.

Η διοίκηση, σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό της ομάδας έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Στέλιο Διτσόλα για να παραμείνει στην ομάδα ως παίκτης, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθούν σημαντικές επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕ Καψόχωρας.  Το Imathia Sports News είναι σε θέση να γνωρίζει τα ονόματα των παικτών με τους οποίους έχουν κλειστεί ραντεβού για τις τελικές συζητήσεις, δεν αποκαλύπτουμε όμως σεβόμενοι τους ίδιους και την ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected