Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Ιδού ο νέος πρόεδρος!

πετραςΈπειτα από συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις, ο ΦΑΣ Νάουσα γυρίζει σελίδα και με επικεφαλής έναν πολύ γνωστό επιχειρηματία της περιοχής ξεκινά τη φετινή προσπάθεια στη νέα Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική. Ο λόγος για τον Θεόδωρο Πετρά, ιδιοκτήτη της επιχείρησης “Petras Fruits”, που δραστηριοποιείται στο δήμο Ανθεμίων και θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες της περιοχής.

Το ενδιαφέρον του κ. Πετρά χρονολογείται από το τέλος της περσινής περιόδου και είχε εκφραστεί με τον πλέον επίσημο τρόπο πριν ένα μήνα περίπου στις επαφές τόσο με τον Τάκη Τασιώνα όσο και με τον Γιώργο Φουντούλη. Οι δύο παράγοντες της ομάδας είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι σημαντικοί κρίκοι των επαφών με τον επιχειρηματία και γι’ αυτό το λόγο, μετά την ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων, ο νέος πρόεδρος ζήτησε να βρίσκονται πλάι του στο νέο σχήμα.

Το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι η δημιουργία ενός ικανού ρόστερ, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της νέας κατηγορίας, πρωτίστως όμως στην εξασφάλιση των εχέγγυων εκείνων που ζητά ο Βασίλης Αργυρίου. Ο προπονητής του ΦΑΣ άλλωστε είναι θιασώτης της εύρυθμης λειτουργίας στην ομάδα, για να μπορεί να δουλέψει απερίσπαστος με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected