Κατηγορίες
Super League 1

Sport24 – Τη Δευτέρα στη Βέροια ο Μοϊμπέ

μοιμπεΣτην Βέροια αναμένεται την Δευτέρα (1/7) ο Βίλφριντ Μοϊμπέ για τις τελικές συζητήσεις της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του.

Πρόκειται για τον 24χρονο Γάλλο αριστερό μπακ που είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Τουρ, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί στην Β’ ομάδα της Μπορντό, στην Ρεμς και στην Αζαξιό.

Κατά τα άλλα η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια συνεχίζει να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ισπανό τερματοφύλακα Τζόναθαν Λόπεζ για την λύση του συμβολαίου του.

Μία εξέλιξη που ουσιαστικά θα ανοίξει τον δρόμο της απόκτησης του 33χρονου Ημαθιώτη τερματοφύλακα Νίκου Αναστασόπουλου που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Κέρκυρα ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τους Αστέρα Τρίπολης, Λάρνακα και Skoda Ξάνθη.

Ακόμη στην Βέροια έχουνε προταθεί οι Άγγελος Χαριστέας και Γιώργος Θεοδωρίδης, με εκείνον που πιθανότατα να απασχολήσει να είναι ο πρώτος λόγω της διαφαινόμενης μη παραμονής του Δημήτρη Ιωάννου.

Και τέλος δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της απόκτησης ενός έμπειρου μέσου που είχε απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν με αυτόν να μην αποκλείεται να είναι ο Ισπανός Ίσραελ που είχε απασχολήσει και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected