Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Μεταγραφές

Άρης – Δικός του ο πρώτος σκόρερ της Football League!

μανιάςΤον πρώτο σκόρερ της Football League εντάσσει στο δυναμικό του ο Άρης, καθώς ο Μιχάλης Μανιάς συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Ηλιάδη κι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τους «κίτρινους».

Ο φορ του Απόλλωνα Σμύρνης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Άρη στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (30/06) και οι δυο πλευρές συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα. Ο Δημήτρης Ηλιάδης εξήγησε στον Μιχάλη Μανιά το πλάνο των «κίτρινων» και του παρέθεσε την πρότασή του, για τριετές συμβόλαιο, με τον 23χρονο επιθετικό να λέει το «ναι» και να θεωρείται πλέον ποδοσφαιριστής του Άρη!

Το μόνο που απομένει για να κλείσει οριστικά το θέμα της μεταγραφής, είναι να ανηφορίσει προς… Θεσσαλονίκη ο Μιχάλης Μανιάς κι αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του με τον Άρη και να ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μιχάλη Μανιά για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 23χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 20/02/1990 στη Ρόδο), πρώτος σκόρερ της Football League την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας και θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου την Τρίτη (02/07)».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Μανιάς, είπε: «Εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Άρης μου έδωσε τη μεγάλη σιγουριά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου. Οι συνθήκες που θα βρω όταν ενσωματωθώ με τη νέα μου ομάδα είμαι βέβαιος ότι θα είναι οι καλύτερες. Ο Άρης έχει έναν εκπληκτικό κόσμο και για μένα ήταν, είναι και θα είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Καταλυτικό ρόλο για την συμφωνία έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του προέδρου κ. Ηλιάδη να έρθω στον Άρη».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected