Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Το τιμόνι σε έναν γνώριμο!

Η νέα διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης, λίγες μέρες μετά τις εκλογές και την ανάδειξη του νέου ΔΣ, έδωσε τα…κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας σε έναν παλιό γνώριμο στην ιστορική ομάδα, ο οποίος επιστρέφει στους “ερυθρόλευκους” για δεύτερη φορά.

Ο λόγος για τον Κώστα Παυλόπουλο (φωτ.αριστερά), προπονητής του Κένταυρου Μελίκης και ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ονόματα που ανέδειξε η Ημαθία. Ο 42χρονος (26/12/1971) προπονητής δέχτηκε τηλεφώνημα από τον νέο πρόεδρο του Φίλιππου, κ. Κώστα Ζεϊμπέκη και θέτοντας μόνο τον όρο να προσληφθεί ως βοηθός του ο Αντώνης Δακόπουλος (φωτ. δεξιά), συμφώνησε σε όλα και αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Κώστας Παυλόπουλος έχει εργαστεί, εκτός του Φίλιππου Μελίκης, στον ΠΑΟ Παλατιτσίων, στον Αχιλλέα Νεοκάστρου τη χρονιά που η γειτονική ομάδα αγωνίστηκε στη Δ΄Εθνική, ως Ενωσιακός προπονητής για 3 περιόδους και όπως αναφέραμε παραπάνω στον Κένταυρο Μελίκης.

Ο Αντώνης Δακόπουλος, βοηθός μέχρι πρότινος του Βασίλη Ιωάννου στον Αχιλλέα Νεοκάστρου, συνεχίζει πλάι στον Κώστα Παυλόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε επί δύο συναπτά έτη στον Κένταυρο Μελίκης. Στο παρελθόν έχει βρεθεί στον πάγκο των ΠΑΟ Παλατιτσίων, ΜΑΣ Βεργίνας και στην ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Επόμενος στόχος τόσο της διοίκησης όσο και του νέου τεχνικού δίδυμου αποτελεί η διατήρηση του περσινού ρόστερ, που κατά γενική ομολογία είναι από τα πλέον επιτυχημένα της κατηγορίας και θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία των ιθυνόντων η παραμονή όλων των παικτών. Εξαίρεση αποτελεί μέχρι στιγμής ο Μπάμπης Καψάλης, ο οποίος αναλαμβάνει πρόεδρος στη Νίκη Αγκαθιάς, η εναλλακτική όμως λύση έχει ήδη εντοπιστεί και από αύριο θα γίνουν οι σχετικές επαφές (το Imathia Sports News γνωρίζει το όνομα, δεν το αποκαλύπτουμε σεβόμενοι τις δύο πλευρές).

Αντώνης Δακόπουλος : “Από αύριο ξεκινά ο προγραμματισμός”

Το Imathia Sports News επικοινώνησε πριν λίγο με τον πρώην βοηθό προπονητή του Αχιλλέα Νεοκάστρου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του, έδωσε το…σύνθημα της επόμενης μέρας. “Σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να ευχαριστήσω καταρχήν τον Αχιλλέα Νεοκάστρου για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια αλλά και να εκφράσω την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη στη νέα διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης, που μου εμπιστεύτηκε τη θέση του βοηθού προπονητή. Από αύριο ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά και είμαι πεπεισμένος πως η διοίκηση θα κάνει ότι είναι δυνατόν για μία επιτυχημένη χρονιά”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected