Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Δείτε ποιοι αποχωρούν και ποιοι συζητούν με τη διοίκηση

Λευκάδια4Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προεργασία της διοίκησης των Λευκαδίων, σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Παπανώτα, σχετικά με τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας περιόδου, που θα βρει την ομάδα στη νέα Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική. Οι προκλήσεις μεγάλες για τη χρονιά που έρχεται και οι απαιτήσεις της κατηγορίας πολύ μεγάλες. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις όσον αφορά τη σύνθεση του ομίλου στο οποίο θα συμμετέχουν οι ομάδες μας, θα υπάρχουν σύλλογοι και από τη γειτονική Θεσσαλονίκη, γεγονός που ανεβάζει τον πήχη δυσκολίας στην κατηγορία και σε συνδυασμό με τις πολλές ομάδες που θα υποβιβαστούν αποτελούν ένα μεγάλο εμπόδιο για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ομάδα των Λευκαδίων, αρκετοί είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν οριστικά από την ομάδα και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αντικατάστασης τους σύμφωνα πάντα με το πλάνο που έχει θέσει ο προπονητής.

Παρελθόν αποτελούν από σήμερα και επίσημα οι Κώστας Μαλέσιος, Φώτης Κωνσταντάκος, Τόλης Πασχώνης, Παύλος Τσάλμας, Γιώργος Λαμπρίδης, Στέφανος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Καλαϊτζίδης (καταλήγει στη Μύκονο) και Γιώργος Παπαδόπουλος. Σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκονται οι Θέμης Κωνσταντινόπουλος, Σπύρος Κοτζαχρήστος, Γιώργος Λεκάκης, Κώστας Μαργιορίδης, Γιώργος Παπακωνσνταντίνου, Βαγγέλης Ίντος, Ανέστης Σπυριδωνίδης, Θόδωρος Πέτγαζλης και Γιώργος Παπαστεργίου, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή.

Μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς φαίνεται πως κερδίζουν οι Λευτέρης Πληκαδίτης, Χρήστος Χαρατσίδης, Πρόδρομος και Παναγιώτης Μισαηλίδης αλλά και ο Κώστας Σιδηρόπουλος.

Δείτε και εδώ τις εξελίξεις στα μεταγραφικά των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ενημερωθείτε πρώτοι για τις κινήσεις των ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected