Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Δύο οι στόχοι για ενίσχυση, αμφίβολοι τρεις

Χατζημιχαήλ ΕλευθέριοςΤα…έργα και ημέρες του Γιώργου Ντάμτσιου στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων έχουν ήδη ξεκινήσει και το Imathia Sports News παρουσιάζει τα πρώτα στοιχεία της ειδησεογραφίας που προέρχονται από την ιστορική ομάδα. Θυμίζουμε πως όπως γράψαμε σχετικά για τον Λάμπρο Μαγγανάρη, ο 29χρονος αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας και μετακομίζει στην γειτονική ΑΕ Καψόχωρας.

Εντούτοις, άλλοι τέσσερις παίκτες ενδέχεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Οι Λευτέρης Χατζημιχαήλ (φωτ) και Άρης Κούκλας έχουν εκφράσει την επιθυμία να αναζητήσουν την τύχη τους σε υψηλότερο επίπεδο, με τον δεύτερο να έχει ήδη δοκιμαστεί σε κάποιες ομάδες. Ο 18χρονος πορτιέρο, ο οποίος την περσινή χρονιά κατέγραψε αρκετά καλές εμφανίσεις με τα χρώματα των Τρικάλων, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και η διοίκηση των Τρικάλων δεν θα είχε πρόβλημα να του παραχωρήσει το δελτίο αν υπήρχε μία πολύ καλή πρόταση για τον ίδιο.

Ο τρίτος της…παρέας είναι ο Άγγελος Καραντουλαμάς, ο οποίος φέτος θα παρουσιαστεί στον στρατό και με δεδομένη την απουσία του στο μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής χρονιάς είναι αμφίβολο αν παραμείνει στις τάξεις του Μέγα Αλέξανδρου. Τέλος, με το…ενάμιση πόδι εκτός Τρικάλων βρίσκεται ο Παναγιώτης Κίτσας, ο οποίος ήδη έχει δεχτεί κρούση από άλλες ομάδες και είναι θέμα χρόνου οριστική αποχώρηση από τα Τρίκαλα.

Εκτός όμως των αποχωρήσεων, η διοίκηση σε συνεργασία με τον νέο προπονητή της ομάδας θα προχωρήσουν σε τουλάχιστον δύο προσθήκες, σε θέσεις που έχει επιλέξει ο Γιώργος Ντάμτσιος. Η μία αφορά τη θέση του τερματοφύλακα ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχει η υπόθεση του Λευτέρη Χατζημιχαήλ. Ο παίκτης έχει ήδη εντοπιστεί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν ανακοινώνεται όμως από την ομάδα μέχρι να διευθετηθεί μία λεπτομέρεια σχετικά με το δελτίο του.

Η δεύτερη προσθήκη που θα γίνει θα αφορά τη θέση του επιθετικού, με τον Γιώργο Ντάμτσιο να στοχεύει σε έναν φορ περιοχής, που θα έχει ευχέρεια στο γκολ και θα δίνει λύσεις στη γραμμή κρούσης.

Δείτε και εδώ τις εξελίξεις στα μεταγραφικά των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ενημερωθείτε πρώτοι για τις κινήσεις των ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected