Football League - Μεταγραφές

Παναχαϊκή – Ανακοίνωσε Παληγεώργο

παληγεώργοςΠαίκτης της Παναχαϊκής για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Χρήστος Παληγεώργος, ο οποίος ανακοινώθηκε από την πατρινή ΠΑΕ.

Ο 25χρονος άσος ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στον Ηρακλή, με τον οποίο μετείχε στα play offs της Football League και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους «ροσονέρι».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης του ποδοσφαιριστή Χρήστου Παληγεώργου.

Ο Χρήστος Παληγέωργος είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και θα αποτελέσει μαζί με τον Σπύρο Σπίνουλα το δίδυμο των δεξιών μπακ τόσο στην Football League όσο και στην Super League.

O Χρήστος Παληγέωργος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών με διαφορετικές απολαβές τόσο στην Football League όσο και στην Super League.

Ο αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελπίδα Αγρινίου (17 ετών), μετεγράφηκε στο Μαρκό όπου είχε 26 συμμετοχές, ακολούθως στον Εθνικό Αστέρα, Β’ εθνική (30 συμμετοχές), στην συνέχεια για 4 χρόνια φόρεσε την φανέλα του Πλατανιά και πανηγύρισε 3 ανόδους από την Δ’ Εθνική στην Football League 2, από την Football League 2 στην Football League και από την Football League στην Super League.

Στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Πλατανιάς είχε περισσότερες από 140 συμμετοχές.

Τον Δεκέμβριο πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια μέχρι και την τελευταία αγωνιστική με την Νίκη Βόλου, αγώνας στον οποίο πέτυχε ένα υπέροχο goal.

Ο Χρήστος Παληγέωργος είναι απόλυτη επιλογή του προπονητή μας κ. Τιμόθεου Καβακά».

«Να ανέβουμε στην Super League»

Στόχος του Χρήστου Πεληγεώργου είναι να πανηγυρίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία με την φανέλα της Παναχαϊκής, όπως τόνισε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

«Είναι μια μεγάλη ομάδα και ελπίζω με αυτήν να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας και να ανέβουμε στην Super League», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του νεαρού άσου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected